repte complicat

Rahm es queda a les portes de ser número u mundial

El golfista basc aspirava al tron professional si guanyava l'Obert de Phoenix

Feb 2, 2020; Scottsdale, Arizona, USA; Jon Rahm tees off on the first during the final round of the Waste Management Phoenix Open golf tournament at TPC Scottsdale. Mandatory Credit: Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Feb 2, 2020; Scottsdale, Arizona, USA; Jon Rahm tees off on the first during the final round of the Waste Management Phoenix Open golf tournament at TPC Scottsdale. Mandatory Credit: Joe Camporeale-USA TODAY Sports / Joe Camporeale (USA TODAY Sports)

1
Es llegeix en minuts

Jon Rahm va completar la seva actuació a l’Obert de Phoenix amb una quarta i última volta de 70 cops (-1) per a 273 totals (-11), lluny de poder optar a una victòria que l’hauria catapultat fins al lloc de número 1 de la classificació mundial de golfistes professionals.

El golfista biscaí va tenir aquest cap de setmana l’opció d’arribar per primera vegada al cim del golf mundial en el cas de guanyar a Scottsdale i que l’actual número 1, el nord-americà Brooks Koepka no acabés entre els tres millors en el Saudita International, del Circuit Europeu. El segon factor es va complir, però la victòria a Phoenix va quedar molt lluny. Va començar la jornada de tancament a sis cops del cap i poc a poc va anar allunyant-se fins i tot més.

La realitat

Notícies relacionades

Va començar bé, amb ‘birdie’ al 4, però els ‘bogeis’ en el 45, el 7 i el 9 el va col·locar amb +2 en la ronda. Va redreçar una mica el rumb amb ‘birdies’ a l’11, al 13, al 15 i al 17, però ja era tard i va acabar la tornada amb 70 impactes (-1).

El resultat impedeix a Rahm arribar al número 1, en què aquesta setmana estarà Brooks Kopeka, que una setmana més tard (des del 10 de febrer) serà rellevat pel nord-irlandès Rory McIlroy. Si hagués acabat segon a Scottsdale, Rahm podria haver sigut el número una setmana més tard.

Temes:

Golf Jon Rahm