saga de futbolistes

Daniel Maldini, fill de Paolo i net de Cesare, debuta amb el Milan

Té 18 anys i és un dels valors del planter del conjunt italià

02 February 2020, Italy, Milan: AC Milan’s Daniel Maldini in action during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at San Siro Stadium. Photo: -/Spada/Lapresse via ZUMA Press/dpa

02 February 2020, Italy, Milan: AC Milan’s Daniel Maldini in action during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at San Siro Stadium. Photo: -/Spada/Lapresse via ZUMA Press/dpa / -/Spada/Lapresse via ZUMA Press/ (-/Spada/Lapresse via ZUMA Press/)

1
Es llegeix en minuts

Daniel Maldini es va convertir diumenge en el tercer membre de la dinastia que debutava amb el Milan després que el tècnic Stefano Pioli, va decidir donar-li una oportunitat al reemplaçar-lo pel jugador espanyol Samu Castillejo. El jove del planter té 18 anys, juga de centrecampista tot i que també pot ocupar la posició d’extrem, és fill de Paolo i net de Cesare, els dos membres de la família Maldini que anteriorment van vestir la samarreta ‘rossonera’. Va succeir en l’empat a un davant de l’Hellas Verona.

Notícies relacionades

El jove futbolista va debutar lluint a la samarreta el número 98. El seu pare, Paolo, és un dels grans jugadors de la història del Milan, al qual va passar tota la seva vida esportiva, entre 1984 i el 2009. Va ser considerat un dels millors defenses del món en l’última dècada del segle passat. Va disputar un total de 648 partits i va viure una de les èpoques més brillants del Milan amb 5 Champions i 7 Lligues com a títols més destacats en el seu palmarès. A més, va ser 126 vegades internacional amb Itàlia i va quedar subcampió en el Mundial de 1994 disputat als Estats Units.

El seu avi, Cesare, mort el 2016 als 84 anys, també va ser un destacat futbolista i entrenador. Va ser jugador del Milan entre 1954 i 1966 i va guanyar quatre Lligues i una Copa d’Europa. A més, va ser internacional amb Itàlia, i va entrenar la selecció i l’equip llombard en tres èpoques diferents. 

Temes:

AC Milà