LES REACCIONS A LA DERROTA A GRANADA

Abelardo: «Firmaria tenir les ocasions d'avui en cada partit»

«Cada partit que passa és una oportunitat menys i avui n'hem perdut una», lamenta Raúl de Tomás

David López: «Les senancions són molt diferents de les de la primera volta, això és només una pedra al camí»

jmexposito52080360 graf2559  granada  01 02 2020   el entrenador del rcd espany200201153254

jmexposito52080360 graf2559 granada 01 02 2020 el entrenador del rcd espany200201153254 / Pepe Torres

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Abelardo Fernández no és un tècnic que maquilli les coses. El tècnic asturià va destacar les coses positives que el seu equip havia fet contra el Granada, però alhora va reconèixer que la situació obliga a valorar-ho tot en funció de la classificació. I l’Espanyol va tornar de Los Cármenes amb les mans buides.

«Hem tingut dos errors defensius, errors clars, que ens han costat dos gols. Si haguéssim fet el 2-0 el partit estava de la nostra banda. El gol als 30 segons ens va afectar, però l’equip va remar i vam tenir ocasions per empatar», va relatar el tècnic blanc-i-blau abans de fer ús del pragmatisme: «Però el Granada al final va fer més gols i és el que mereix la victòria».

El míster va reconèixer que estava preocupat pels errors defensius i satisfet amb la millora en atac. «Firmaria crear les ocasions que creem avui en cada partit, però no firmo tenir aquests errors perquè qualsevol equip et penalitzarà. Tant de bo seguim així en atac, l’equip està creixent, però en la situació en què et trobes necessites resultats. Hauria preferit jugar pitjor i haver guanyat, sens dubte.»

Abelardo té clar que està davant d’un partit clau de la temporada, en què cal centrar-se: «Mallorca, Mallorca i Mallorca. És un partit fonamental, a casa, hem de guanyar, sigui com sigui».

RDT creu que hi va haver penal

El pitxitxi de l’equip, el nouvingut Raúl de Tomás, no se’n va satisfet de Granada malgrat que ha tornat a marcar. «Ens deixa una sensació dolenta. Necessitem guanyar i és un altre partit que no ho aconseguim. Van quedant menys partits i cal ser realistes, cada partit que passi és una oportunitat menys. Avui hem perdut una oportunitat», va valorar el madrileny.

Per a RDT, l’Espanyol està fins i tot sent afortunat perquè la permanència no és tan lluny malgrat els mals resultats. «Estem tenint fins i tot sort, el normal seria que et traguessin més punts. Però estem a tres i no s’ha de muntar un circ, ens en podem sortir», va assegurar.

Notícies relacionades

Respecte al penal, creu que l’àrbitre va encertar: «He notat que em toca, no sé si amb el seu genoll o amb el peu. Caic, és veritat que vaig ensopegant, però noto contacte». El penal es va xiular, el va tirar i el va marcar. «Jo soc aquí per fer la meva feina, però no està valent per al col·lectiu, que és el que importa.» 

Per al capità, David López, hi ha motius per a l’esperança. «Les sensacions són molt diferents de les de la primera volta. Això és només una pedra al camí».