MERCAT D'HIVERN

Celades: «Rodrigo és molt bo, per això el vol el Barça»

El tècnic del València confirma que hi ha una negociació oberta entre els dos clubs pel davanter

zentauroepp51918330 deportes valencia200124185458

zentauroepp51918330 deportes valencia200124185458 / A Miguel Lorenzo

2
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Albert Celades assumeix que pot estar a punt de perdre una de les grans referències del seu València, però també que la qualitat de Rodrigo Moreno fa inevitable que els grans el vulguin. «És un jugador molt bo, diferencial, per això el volen els grans equips com el Barça. Tots sabem que hi ha una negociació, és obvi», va assenyalar l’exjugador del Barça en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament coper del seu equip amb la Cultural Lleonesa.

L’hispanobrasiler no apareix a la llista de convocats i no ha participat aquest dimarts en l’entrenament de l’equip, ja que ha anat a Barcelona perquè el doctor Cugat revisés el genoll on va patir un esquinç del qual ja està recuperat. «Se n’ha anat perquè tènia una revisió planejada des de fa dies, no hi té res a veure [amb les negociacions]. Està bé, estava previst així i que no participés en el partit de Copa. Ahir es va entrenar amb normalitat, és una revisió de la lesió que havia tingut», va explicar.

Celades també va confirmar que ha parlat amb el jugador d’aquesta situació, però després no va donar ni una dada més sobre la posició que manté l’internacional espanyol en aquesta operació. «Hem parlat sobre el tema, però no puc fer pública una conversa privada sobre el que el jugador pugui voler», va afirmar.

Això sí, va dir que a diferència del que va passar aquest estiu, quan va arribar a acomiadar-se dels seus companys davant d’un imminent traspàs a l’Atlètic que mai es va produir, aquesta vegada no ha dit adeu. «No, que jo sàpiga», va puntualitzar. L’entrenador va donar a entendre que sap quina és la posició del club de Mestalla i va evitar renyar José Luis Gayà, que va afirmar que veuria incomprensible la seva marxa a mitja temporada.

«Rodrigo és una persona molt estimada i tenim un magnífic grup de persones. Cadascú és lliure d’opinar el que vulgui. Gayà va donar la seva opinió i jo no he de dir gaire cosa més», va assegurar.

Pacte estiuenc amb l’Atlètic

El València, que ja havia pactat el seu traspàs a l’Atlètic l’estiu passat, està disposat a vendre’l, però demana de sortida una xifra pròxima als 60 milions d’euros. El Barça, per la seva banda, vol rebaixar aquesta quantitat incloent-hi el traspàs d’alguns jugadors o la seva cessió.

Notícies relacionades

Celades s’ha negat a analitzar cap d’aquestes opcions i ha reconegut que no té ni idea» de si l’1 de febrer la seva plantilla serà millor o pitjor que l’actual.

El pròxim tancament de la finestra hivernal del mercat de fitxatges posa encara més difícil una operació que en el cas de l’entitat de Mestalla hauria d’incloure de manera paral·lela l’arribada d’un substitut per a qui és una peça clau del seu equip.