contratemps a Pamplona

Gravíssima lesió del davanter de l'Osasuna 'Chimy' Àvila

El club navarrès haurà de buscar un substitut per reemplaçar el seu millor jugador que s'ha trencat el lligament encreuat del genoll esquerre

GRAF7716. PAMPLONA, 24/01/2020.- El delantero argentino de Osasuna, Luis Chimy Ávila, se duele en el terreno de juego tras caer lesionado durante el encuentro correspondiente a la jornada 21 de primera división que han disputado esta noche frente al Levante en el estadio de El Sadar, en Pamplona. EFE/Jesús Diges.

GRAF7716. PAMPLONA, 24/01/2020.- El delantero argentino de Osasuna, Luis Chimy Ávila, se duele en el terreno de juego tras caer lesionado durante el encuentro correspondiente a la jornada 21 de primera división que han disputado esta noche frente al Levante en el estadio de El Sadar, en Pamplona. EFE/Jesús Diges. / Jesus Diges (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El davanter argentí de l’Osasuna Ezequiel ’Chimy’ Ávila pateix una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll esquerre del qual serà intervingut en els pròxims dies. El jugador, que divendres va sortir d’El Sadar en llitera durant el partit Osasuna-Llevant (2-0), es va sotmetre dissabte al matí a proves a la Clínica Universitat de Navarra per determinar l’abast exacte de la lesió que va obligar a substituir-lo.

Segons va informar el club a la seva web, se li va realitzar una ressonància magnètica que va confirmar la sospita inicial, després de les exploracions realitzades a peu de camp, d’una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll esquerre sense afectació meniscal ni d’altres estructures lligamentoses, cosa que significa que tant el lligament lateral intern com l’extern estan preservats.

La rehabilitació

Notícies relacionades

La nota afegeix que ‘Chimy’ Ávila començarà aquesta setmana el procés de rehabilitació i es programarà la cirurgia l’abans possible dins dels pròxims dies.

 «Avui comença un procés molt important per a mi, molt dur, però un obstacle més que em posa la vida. Gràcies a tots pel recolzament i l’afecte, ¡tornaré més fort que mai!», va publicar el futbolista a les xarxes socials. L’argentí era fins ara el millor jugador de l’Osasuna i havia marcat nou gols. El club navarrès haurà de buscar ara un substitut al mercat hivernal.

Temes:

Osasuna