en mala ratxa

Un Girona en crisi rep l'Oviedo amb l'ascens molt allunyat

El conjunt català recupera els sancionats i ha d'aprovar l'examen de mantenir la porteria zero

GRAF6544. GIRONA, 22/01/2020. El delantero del Villlareal Chukwueze (d) chuta ante Ramalho, del Girona, durante el encuentro correspondiente a los dieciseisavos de final de la Copa del Rey disputado esta noche en el estadio Montilivi. EFE/David Borrat

GRAF6544. GIRONA, 22/01/2020. El delantero del Villlareal Chukwueze (d) chuta ante Ramalho, del Girona, durante el encuentro correspondiente a los dieciseisavos de final de la Copa del Rey disputado esta noche en el estadio Montilivi. EFE/David Borrat / David Borrat (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

Sense la copa pel mig i ja amb tots els esforços centrats en la Lliga, el Girona rep aquest diumenge l’Oviedo (20.30 hores, Movistar Fútbol) en un duel que tancarà la jornada 25. Ja només falten 13 partits, i tot i que 39 punts són molts, l’equip s’ha quedat virtualment sense possibilitats d’ascens directe després d’acumular ja deu derrotes. «Fem moltes coses bé, però no som capaços de guanyar», va comentar Pep Lluís Martí després d’una sèrie molt deficient de quatre derrotes en els cinc últims partits que han deixat els blanc-i-vermells amb la vista posada en un ‘play-off’ del qual ara mateix estan fora.

Notícies relacionades

El Girona no es pot permetre res que no siguin els tres punts davant dels asturians. «És un equip sòlid i perillós en les transicions. No podem deixar que manegin el partit», va reconèixer el tècnic, que recuperarà de cop els tres jugadors que es van perdre el partit a Tenerife per sanció (JuanpeGranell i Aday). I tot i que a Montilivi és una altra cosa (26 dels 34 punts que suma el Girona els ha obtingut davant de la seva afició), la pressió per no fallar pot jugar una mala passada a la plantilla amb més pressupost de tota la categoria. «Tenim ganes de guanyar. Ho necessitem. I la clau serà generar. Però també mantenir la porteria a zero». De fet, entre Lliga i Copa, el Girona porta deu partits seguits encaixant un o més gols.

A la recerca de reforços

I mentre al camp els punts són imprescindibles, als despatxos també hi ha la necessitat d’incorporar una peça que falta des de l’estiu i que, transcorreguts 26 dies de gener, encara no ha arribat de manera inexplicable: el migcampista defensiu. De moment, l’únic fruit que ha donat el mercat d’hivern és Brandon Thomas, però la plantilla demana a crits aquesta peça, l’absència de la qual possiblement explica la falta de solidesa de l’equip i la mala classificació. 

Temes:

Girona FC