greus aldarulls

Batalla campal entre ultres del Barça i el València

pelea de ultras / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El partit corresponent a la jornada de Lliga que disputaran aquesta tarda (16.00 hores) a Mestalla el València i el Barça ve marcat per la batalla campal que han protagonitzat aficionats ultres dels dos equips (Yomus i Boixos Nois) als voltants de l’estadi. En els vídeos que ja circulen per les xarxes socials s’observa com desenes de membres dels dos bàndols, que s’havien provocat a través de les xarxes, es llancen tota mena d’objectes com ara cadires, cons, bengales i, fins i tot, tanques d’obra mentre els propietaris dels bars de la zona, estupefactes i espantats, miren de tancar els establiments.

Notícies relacionades

Una persona ha sigut detinguda i un total de 60 ultres del Futbol Club Barcelona han sigut identificats. Segons han indicat a Europa Press fonts de la Policia Nacional, el succés ha ocorregut aquest dissabte cap al migdia, quan els ultres del Barcelona s’han congregat a la zona de la plaça de l’Afició, davant la porta de les oficines de Mestalla, i han començat a llançar objectes a altres radicals del València.

Les mateixes fonts han precisat que la persona detinguda ha sigut arrestada perquè tenia una citació judicial vigent.

Condemna del València

El València CF, a través d’un comunicat, ha expressat la seva «més profunda condemna» davant de les escenes de violència que s’han viscut aquest matí als voltants de Mestalla. El club ha expressat la «seva més rotunda condemna, una vegada més, a qualsevol expressió de violència per part de persones que res tenen que veure amb els valors del club ni representen de cap manera la seva gran afició».