mercat hivernal

El PSG no garanteix la continuïtat de Cavani

El club francès rebutja l'oferta de l'Atlètic, però creu que el jugador uruguaià no continuarà al febrer

cavani

cavani / FRANCK FIFE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El París Saint-Germain (PSG) ha rebutjat l’oferta de 10 milions d’euros de l’Atlètic per Edinson Cavani, però ja no garanteix que continuï formant part de la seva plantilla al febrer una vegada finalitzat el mercat davant de la insistència de l’uruguaià a anar-se’n.

Aquests són els principals missatges sobre el futur del màxim golejador del PSG del seu director esportiu, Leonardo de Araujo, i del seu entrenador, Thomas Tuchel, la matinada de diumenge a dilluns a Lorient, on es van desplaçar per a un partit de la Copa de França. Leonardo va reconèixer que Cavani «ha demanat anar-se’n», que s’està estudiant la situació i que hi ha hagut «una proposta de l’Atlètic». «Però no l’hem acceptat», admet.

Contracte fins al juny

Notícies relacionades

Tot i que va repetir que el club de la capital francesa no vol que el davanter uruguaià marxi i que en els últims dies no hi ha hagut nous contactes amb l’Atlètic, el director esportiu va puntualitzar que tenen en compte la seva voluntat perquè respecten «molt» el jugador.

Tuchel, per la seva banda, va reconèixer que no podia «assegurar que Cavani segueixi a l’equip al febrer», i va afegir que, si això passés, el PSG contractaria un altre davanter. Cavani, que té contracte fins al mes de juny amb l’equip francès, no ha disputat els dos últims partits, cosa que ha sigut interpretada per alguns com un signe que el club contempla l’opció de la seva partida.