EL MERCAT BLANC-I-BLAU

L'Espanyol pagarà 9 milions pel central Cabrera

El club periquito abonarà la clàusula del defensa uruguaià del Getafe

rpaniagua51785436 graf3625  legan s  madrid   17 01 2020   el defensa uruguayo200119160009

rpaniagua51785436 graf3625 legan s madrid 17 01 2020 el defensa uruguayo200119160009 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Leandro Cabrera, central uruguaià del Getafe, serà el segon reforç de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern. Després de pagar 21 milions pel davanter Raúl de Tomas, el club periquito dipositarà els nou milions de la clàusula del defensa a la seu de LaLiga. 

Chen Yansheng va assegurar que faria el possible per evitar el descens a Segona i, de moment, ha deixat anar ja 30 milions en dos fitxatges. En queda, almenys, un tercer, el d’un extrem. Complicades les negociacions amb Ibai i Tello, el principal candidat sembla Embarba, del Rayo Vallecano, que es mostra reticent a negociar. La seva clàusula és de 10 milions. 

Un fix de Bordalás

Reforçar l’eix central del darrere era un objectiu clar del club blanc-i-blau, que va pagar 8 milions per Calero al Valladolid a l’estiu sense el rendiment esperat. Cabrera era un fix en les alineacions de José Bordalás en el Getafe. Sense anar més lluny, divendres passat va marcar un dels gols en el triomf a Leganés. 

Amb Cabrera l’Espanyol s’assegura un futbolista de rendiment immediat i amb àmplia experiència. Després de militar en clubs com l’Atlètic de Madrid, Numància, Recreativo, Hèrcules o el Castella, va estar tres temporades a Segona amb el Saragossa, en què va jugar 111 partits (5 gols). El 2017 va marxar al ‘calci’, però només va jugar cinc partits en el Crotona.

També de lateral 

Notícies relacionades

En el Getafe el central esquerrà sumava la seva tercera temporada i tenia contracte fins al 2021. Al costat de Djené ha format una parella sòlida en els plantejaments de Bordalás, que el considerava clau en un bloc que va aconseguir classificar-se per a l’Europa League la temporada passada.

Cabrera, que també pot actuar de lateral esquerre, ha jugat 18 dels 20 partits d’aquesta Lliga amb dos gols. El juagador de Montevideo s’uneix a Naldo, Bernardo, Lluís López i Calero en la nòmina de centrals. David López continuarà com a pivot. El club planeja fer oficial el fitxatge aquest dilluns.