lliga francesa

Robert Moreno debuta amb el Mònaco empatant contra el PSG (3-3)

El conjunt monegasc va fer un bon partit al Parc dels Prínceps

lmendiola51536636 monaco  monaco   30 12 2019   the new headcoach of as monaco191230201403

lmendiola51536636 monaco monaco 30 12 2019 the new headcoach of as monaco191230201403 / SEBASTIEN NOGIER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mònaco de Robert Moreno va empatar a tres en el partit de lliga francesa que es va disputar al Parc dels Prínceps. El tècnic català va debutar per primera vegada com a entrenador d’un club de futbol, a part de la selecció espanyola, i les sensacions en el seu debut van ser bones. 

El partit va tenir un inici vibrant i en els primers 25 minuts hi va haver fins a quatre gols, dos del PSG i dos del Mònaco. El marcador el va obrir Neymar, però l’equip de Moreno va remuntar el partit en deu minuts amb gols de Martins i Ben Yedder. No obstant, l’equip parisenc va empatar el partit amb un gol en propi porta de Ballo-Touré. Abans del final de la primera meitat, Neymar va decantar la balança amb un penal.

En la segona part, el Mònaco no va llançar la tovallola i es va atrevir amb el PSG. El premi va arribar en forma de gol amb l’empat a tres obra de Slimani. Finalment, el matx va acabar empatat, però el Monaco se’n va anar de París amb bones sensacions.

Estil Roberto Moreno

Notícies relacionades

La selecció espanyola fa més d’una dècada que treballa un estil de joc molt marcat centrant-se en el futbol de toc i de possessió per dominar els partits. Moreno, que va estar al càrrec de la selecció durant uns mesos el 2019, ha volgut traslladar aquest estil de joc al Mònaco.

Haver disputat la pilota al PSG a casa seva demostra la personalitat de l’exseleccionador i tot sembla indicar que Moreno voldrà un Monaco amb un estil de possessió per intentar revitalitzar la situació del conjunt monegasc.

Temes:

Robert Moreno