la rivalitat

Aleñá tanca el compte de Twitter per insults de sevillistes

El futbolista cedit pel Barça al Betis es va declarar «antisevillista», entre bromes, durant una entrevista radiofònica

GRAFAND4048. SEVILLA, 08/01/2020.- El medio Carles Aleñá, durante su presentación hoy miércoles como nuevo jugador del Betis, al que llega cedido por el Barcelona hasta la conclusión de la temporada, ha destacado que espera pasar seis meses de gloria, aunque no descarta seguir en el futuro pese a que en el contrato no existe la opción de compra, hoy en la sede del club bético en Sevilla. EFE/ Raúl Caro.

GRAFAND4048. SEVILLA, 08/01/2020.- El medio Carles Aleñá, durante su presentación hoy miércoles como nuevo jugador del Betis, al que llega cedido por el Barcelona hasta la conclusión de la temporada, ha destacado que espera pasar seis meses de gloria, aunque no descarta seguir en el futuro pese a que en el contrato no existe la opción de compra, hoy en la sede del club bético en Sevilla. EFE/ Raúl Caro. / Raul Caro (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Carles Aleñá, que ha sigut cedit pel Barça al Betis fins a final de temporada, ha hagut de cancel·lar el compte oficial de Twitter a conseqüència dels insults rebuts per part d’aficionats del Sevilla radicals després d’una entrevista radiofònica en què, entre rialles, es va declarar «antisevillista».

Tot va succeir dimecres passat a la nit quan Aleñá va concedir una entrevista a ‘El larguero’ de la cadena SER. En un moment de la conversa, el periodista Manu Carreño li pregunta «si ja s’havia fet antisevillista». El jugador, entre rialles, respon: «Bé, la veritat és que sí, quan arribes al Betis i veus la rivalitat que hi ha... Ara mateix, soc del Betis totalment».

L’acord amb el Barça

Notícies relacionades

El centrecampista, de 21 anys, estarà sis mesos al Betis després d’acordar-se la cessió, abans de Nadal i abans també de l’obertura oficial del mercat hivernal. L’acord «no inclou cap opció de compra», com va precisar el club blaugrana, que desitja mantenir el control absolut sobre Aleñá, una de les joies del planter. L’equip andalús ha assumit la fitxa del futbolista fins al final de temporada, com un dels reclams del seu, tècnic, Rubi.

Aleñá se n’ha anat a Sevilla per tenir al Betis els minuts de qualitat i, sobretot, la continuïtat a Primera Divisió, que ningú li garantia al Camp Nou, on era l’últim centrecampista en la llista de preferències d’Ernesto Valverde