a l'Aràbia

Sainz i Price guanyen la cinquena etapa del Ral·li Dakar

El pilot madrileny es reafirma com l'australià en motos al capdavant de la general

rozas51621784 06 01 2020 carlos sainz en el rally dakar  deportes  francoi200109122052

rozas51621784 06 01 2020 carlos sainz en el rally dakar deportes francoi200109122052 / FRANCOIS FLAMAND DPPI MEDIA

1
Es llegeix en minuts
Miguel Martínez

Carlos Sainz, en cotxes, i Toby Price, pilot de KTM en motos, han guanyat la cinquena etapa del Ral·li Dakar. L’australià ha sigut el més ràpid en el cronòmetre i amb aquest triomf se situa segon en la classificació general, a nou minuts de Brabec (líder de la classificació general). El madrileny, per la seva banda, ha dominat en l’apartat automobilístic.

Sainz va treure en aquesta etapa entre Al Ula i Hail (Aràbia Saudita) gairebé 3 minuts d’avantatge respecte a Al-Attiyah, vigent campió del Dakar, i més de 6 minuts a Peterhansel, el pilot més premiat del ral·li a l’haver guanyat 13 títols, sis en moto i set amb cotxe.

El madrileny continua, així, líder de la classificació general i afrontarà la sisena etapa del Dakar, que es disputarà íntegrament sobre sorra, amb gairebé 6 minuts d’avantatge sobre el pilot qatarià i gairebé 18 sobre el seu company d’equip, que condueix l’altre bugui de Mini en carrera. 

Barreda acaba sisè en la cinquena etapa

Notícies relacionades

Joan Barreda s’ha pogut recuperar dels seus infortunis en les anteriors etapes i ha acabat la cinquena etapa al sisè lloc. Barreda es troba en la setena posició en la classificació general, a més de 30 minuts del líder; no obstant, és el participant espanyol en motos que més amunt està en la taula de classificació.

Lorenzo Santolino és el següent espanyol en motos amb millor cronòmetre, però es troba molt lluny dels primers llocs. Santolino és el quinzè pilot en el còmput general.