FIRMA FINS AL 2022

Robert Moreno, nou entrenador del Mònaco

El tècnic català reemplaça Jardim i assumeix la seva nova aventura després de deixar la selecció espanyola

Ha creat un nou grup de treball on també figura un assessor en psicologia esportiva

marcosl51129186 former spain s head coach robert moreno holds a press confer191129205612

marcosl51129186 former spain s head coach robert moreno holds a press confer191129205612 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts

Robert Moreno ja té equip després de ser acomiadat de la selecció espanyola. El tècnic de l’Hospitalet assumirà les regnes del’AS Mònaco de la lliga francesa i reemplaçarà el portuguès Leonardo Jardim, acomiadat per segona vegada en poc més d’un any. A prop de les 10 de la nit, el club monegasc oficialitzava l’arribada de Moreno, que firma un contracte fins al 2022. . Serà la seva primera ocupació com a entrenador de club. 

 

L’equip monegasc ocupa en aquests moments la setena posició, a 17 punts del PSG, lluny de les expectatives generades per una plantilla amb diversos noms importants, com Cesc Fàbregas, Adrien Silva, Gelson Martins, Keita Baldé Ben Yedder, que és el màxim artiller del campionat gal. No obstant, Jardim havia aconseguit remuntar posicions en les últimes dates i en el seu últim partit abans de l’aturada nadalenca el Mònaco va golejar el Lilla per 5-1.

«Estem orgullosos d’anunciar l’arribada de Robert Moreno», ha indicat el vicepresident Oleg Petrov. «Creiem en ell i en les seves capacitats per portar a l’equip a l’èxit», ha afegit el dirigent del Mònaco.

Nou staff

Notícies relacionades

El gran objectiu del Mònaco, després de salvar-se del descens amb conflictes la temporada passada, és aconseguir una plaça europea per al pròxim curs. I per a això s’encomana a Robert Moreno, que firmaria un contracte fins al 2021. Moreno, exajudant de Luis Enrique a la Roma, el Celta, el Barça i la selecció espanyola, ha format el seu propi equip tècnic per a aquesta primera aventura de nivell. Els que estaven amb ell a ‘la Roja’ s’han quedat amb l’asturià.

Moreno ha escollit Dani Guindos com el seu assistent, mentre que Juanjo del Ojo serà el seu preparador físic i a José Sambade li tocarà exercir la funció d’entrenador de porters, incloent també en aquest nou staff Marc Sellerés com a assessor en psicologia esportiva.