CURIOSA MANERA DE FELICITAR EL 2020

La provocativa felicitació de Nadal d'Ibrahimovic

L'estrella sueca, que està a punt de fitxar pel Milan després d'abandonar Los Angeles Galaxy, crea incertesa entre els seguidors 'rossoneros'

Hi ha qui especula que la graciosa felicitació de Nadal és una manera d'exigir més dels tres milions d'euros que li ofereix el club milanès

rozas51498523 leon ibra191225171416

rozas51498523 leon ibra191225171416

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

No hi ha cap dia, ni sens dubte setmana, que el popular i vistós golejador suec, el llarg Slatan Ibrahimovic, que va arribar a ser fins i tot jugador del Barça, sigui notícia en els rotatius esportius de tot Europa, ara que ha tornat al Vell Continent després d’abandonar la Lliga nord-americana, on va ser un dels seus millors jugadors vestint la samarreta de Los Angeles Galaxy.

‘Ibra’, com el coneix tothom, es troba en el centre de la polèmica per motius molt diversos. Primer perquè, després d’adquirir el 50% de la filial sueca d’AEG, propietària d’un bon paquet d’accions del club Hammarby, tercer de la Lliga sueca, es va especular (ell mateix ho va fer, és clar) amb la possibilitat que fitxés per aquest club, cosa que li ha costat que els aficionats del Malmö hagin trencat el nas a l’estàtua que Ibrahimovic té en aquesta ciutat.

Una estàtua sense nas

El segon punt de controvèrsia se centra en la més que probable operació que portaria el veterà i acrobàtic golejador suec, de 38 anys, al Milan, on ja va ser alguns anys i amb qui va conquerir un ‘scudetto’ i una Supercopa d’Itàlia, entre el 2010 i el 2012, després d’haver jugat en dos altres «grans» del ‘calcio’ com són la Juve (2004-06) i l’Inter de Milà (2006-09). Hi ha qui diu que el Milan podria pagar fins a tres milions d’euros fins a final de temporada.

Notícies relacionades

I l’últim episodi de diversió que ha satisfet els aficionats de tot el món i, molt especialment, els ‘tifosi’ del Milan ha sigut la seva felicitació de Nadal al món, des del seu Twitter, i que és un ferotge, divertit i avorrit lleó fent una botifarra amb una pota. Ja va passar una cosa semblant l’any passat quan la foto que va posar a les xarxes socials va ser un graciós gnom fent el mateix gest (¿despectiu?) per als seus seguidors.

No cal dir que a la frase ‘Merry Chiztmax’ i la imatge del lleó burleta ha merescut desenes, gairebé centenars, d’interpretacions i, sens dubte, n’hi ha que consideren que aquesta és la manera que ‘Ibra’ té de dir que no pensa fitxar pel Milan si no li ofereixen més d’aquests tres milions d’euros dels quals es parla.