CANVIS A L'ORGANIGRAMA BLANC-I-BLAU

Moguda a la cúpula de l'Espanyol: acomiadat el director general Roger Guasch

Perarnau deixa de ser director esportiu i passa a comandar la secretaria tècnica

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Un dia abans de tornar a la Xina, l’amo de l’Espanyol va prendre mesures dràstiques al club. Chen Yansheng va fulminar aquest dilluns Roger Guasch, el director general corporatiu de l’entitat, mentre que Òscar Perarnau passa a la secretaria tècnica, i desapareix la direcció esportiva que comandava.

L’entitat blanc-i-blava va fer públics els canvis a l’organigrama durant la tarda d’aquest dilluns i va anunciar la desvinculació de Guasch «de mutu acord», però es tracta d’un adeu executat pel president. Chen ja havia perdut la confiança en el director general, que va perdre el pols que mantenia amb l’àrea esportiva.

«El club desitja agrair públicament l’esforç, la dedicació i el compromís de Roger Guasch que ha liderat en els dos últims anys la transformació organitzativa de l’entitat, ha executat la transformació digital i ha reorientat la potenciació de la marca del club», explica l’Espanyol en la seva nota.

Rufete, per sobre

Notícies relacionades

«D’altra banda, Óscar Perarnau, fins ara director general esportiu, passarà a exercir les funcions de responsable de la secretaria tècnica, i desapareixerà la direcció que liderava», continua el comunicat. La conseqüència pràctica d’aquest moviment és una mutació de poders. Si abans Perarnau era el cap de Rufete, ara el director de futbol professional està per sobre de l’antic director esportiu. 

La reorganització implica la «unificació de les dues direccions existents fins al moment i el nomenament d’un nou director general que es produirà en les pròximes setmanes», apunta la nota del club català. Fins al seu nomenament i, de forma interina, s’ha creat una direcció executiva que lideraran el conseller Mao Ye Wu i el vicepresident Carlos García Pont.

Temes:

Espanyol