més que futbol

La Lliga apel·la a la solidaritat en el seu espot nadalenc

La màxima competició de futbol professional col·laborarà amb menjadors socials, ajuntaments i associacions per donar sopars la Nit de Nadal a persones sense recursos

zentauroepp51262915 soc191207195157

zentauroepp51262915 soc191207195157

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

LaLiga ha publicat el seu espot de Nadal, en què es posa de manifest el valor de la solidaritat cap als més necessitats. A més, LaLiga ha anunciat que donarà de sopar a les persones amb pocs recursos econòmics gràcies a un acord amb menjadors socials, ajuntaments i associacions.

En el vídeo es pot apreciar com un pare arriba a casa i es posa davant de l’ordinador recordant les anècdotes del seu avi quan era jugador. Quan torna la seva filla després d’entrenar a futbol, el pare li pregunta on ha deixat l’esfèrica. La petita confessa que li ha donat la pilota a un nen que està fent cua amb la seva família en un menjador social.

Per tant, des de LaLiga es vol posar èmfasi en la solidaritat i l’empatia com a valors fonamentals del Nadal. Amb l’etiqueta #TiempoParaRecordar, es vol visibilitzar la pobresa que afecta molta gent i que, desgraciadament, pateixen molts nens d’Espanya.

50 sopars de Nit de Nadal

La campanya de LaLiga de proporcionar sopars per la Nit de Nadal per a aquelles famílies que no tenen recursos ha sorgit per crear la màxima visibilització de la pobresa que afecta Espanya. A més, es vol apel·lar a la memòria emocional dels aficionats perquè es tingui en compte els altres, sobretot aquells que estan passant un mal moment econòmic i que no poden disfrutar d’un sopar per Nadal. 

Amb l’espot, es vol aprofitar el futbol com a instrument per ajudargent necessitada i d’alguna manera que siguin els mateixos aficionats els que facin un exercici d’empatia.

Notícies relacionades