celebrat a Lisboa

Dos bronzes per a Espanya en l'Europeu de cros

Oukhelfen va ser tercer en la categoria sub-23 i l'absolut espanyol va ocupar idèntica plaça per equips

podio

podio

1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola de cros va tornar dels campionats d’Europa de Lisboa amb dos bronzes –l’individual sub 23d’Abdessamad Oukhelfen  i l’absolut masculí per equips– en una actuació que no va arribar a cobrir les expectatives sobre el dur circuit del Bela Vista Park al costat de la desembocadura del Tajo.

La retirada del seu líder, el jove Ouassim Oumaiz, poc abans d’entrar en l’última volta de la carrera sènior masculina no va impedir que el conjunt espanyol, encapçalat per dos aragonesos, Toni Abadía i Carlos Mayo, pugés al podi per penjar-se la medalla de bronze.

La carrera femenina

Notícies relacionades

Abadía (11è), maig (14è) i Fernando Carro(20è) van donar a Espanya 45 punts que la van situar només per darrere de la Gran Bretanya (36) i Bèlgica (38), en una carrera de 10.225 metres que van registrar el triomf de Robel Fsiha, nascut a Eritrea i instal·lat a Suècia fa sis anys.

La turca –nascuda a Kenya– Yasemin Can, va conquerir el seu quart títol absolut, rematant amb un èxit la seva temporada negra en què les lesions la van privar de totes les competicions de pista. La toledana Irene Sánchez Escribano, 16a, va ser la millor espanyola, seguida d’Ana Lozano (27a) i Azucena Díaz (31a). L’equip espanyol de relleus 4x1.500 va cedir a la Gran Bretanya el títol i es va quedar a sis segons del podi.

Temes:

Atletisme