foto de família

Bale acudeix per primera vegada al sopar de jugadors des del 2013

Benzema i Kroos, absències al sopar de Nadal de la plantilla del Reial Madrid

madrid

madrid

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid va celebrar el sopar de Nadal i aquest cop sí es va presentar el gal·lès Gareth Bale, malgrat no haver acudit a les anteriors que es van organitzar des que va arribar al club el 2013, i que va servir també com a conjura de cara al complicat mes de desembre que tenen per davant els futbolistes del francès Zinedine Zidane.

Un 'Zizou' que, precisament, no va acudir a la cita al restaurant Filandón, als afores de la capital, perquè només era per a jugadors. No hi van acudir ni el francès  Karim Benzema ni l'alemany Toni Kroos, segons es pot apreciar en una fotografia compartida en xarxes socials pel capità Sergio Ramos.

La polèmica del gal·lès

Així, la presència de Bale va ser la més destacada, encara més després de les últimes notícies que ha provocat després de posar amb una bandera del seu país en què posava «Gal·les. Golf. Madrid En aquest ordre» que no va agradar a l'afició, que li va fer fortes xiulades quan apareixia al Santiago Bernabéu.

Cena d'equip / Team dinner #HalaMadrid pic.twitter.com/2BU6ysLUVY— Sergio Ramos (@SergioRamos) December 4, 2019

Notícies relacionades

Un feu madridista en què el conjunt blanc inicia aquest dissabte davant l'Espanyol (13 hores) un mes de desembre complicat en què té a la seva mà arrencar el 2020 líder de la Lliga. Després de la visita del conjunt català, jugarà tres partits seguits fora de casa -davant Bruges (Lliga de Campions), València i Barcelona- i rebrà l'Athletic.

El Clàssic del 18 de desembre està marcat en vermell al calendari ja que, a més de la històrica rivalitat, els dos conjunts estan empatats a punts dalt de la classificació domèstica amb només un punt de diferència a favor dels blaugranes.