VIOLÈNCIA MASCLISTA

Santi Mina s'acosta al banc dels acusats per una possible agressió sexual

El davanter del Celta i David Goldar, defensa del Nàstic, van ser denunciats per una noia el juny del 2017

La noia va assegurar que mentre era amb Goldar en una caravana, Mina va entrar despullat i li va fer tocaments

zentauroepp45797355 valencia 7 11 2018 deportes valencia cf  young boys   champi181107214340

zentauroepp45797355 valencia 7 11 2018 deportes valencia cf young boys champi181107214340 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Els futbolistes gallecs Santi Mina, actualment al Celta de Vigo, i David Goldar, que juga al Nàstic de Tarragona del grup III de la Segona B, estan a un pas de seure al banc dels acusats per un presumpte cas d’agressió sexual després que un jutjat d’Almeria hagi decidit continuar el procediment penal obert contra tots dos.

A instàncies del Ministeri Fiscal, la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vera ha donat per tancada la investigació i ha conclòs que hi ha prou indicis perquè tots dos vagin a judici, segonshan confirmat fonts judicials.

El cas es remunta al juny del 2017 quan una noia va denunciar davant de la Guàrdia Civil que després d’haver passat una hores en un local de copes a la localitat de Mojácar, Goldar se’n va anar a una caravana amb ell i quan eren dins va irrompre Mina despullat amb l’objectiu de tenir relacions amb ella. No ho va aconseguir, però, segons la dona, sí que li hauria fet tocaments.

Els dos jugadors, que van créixer al planter de l’equip de Vigo van ser detinguts de manera immediata i posats en llibertat hores més tard després d’haver passat a disposició judicial. També van declarar tant la denunciant com una amiga seva, en el seu cas com a testimoni.

Notícies relacionades

Mina havia acabat llavors la seva segona campanya al València, al qual va arribar el 2015 procedent del Celta, mentre que Goldar havia finalitzat a la Ponferradina la seva primera temporada lluny del conjunt de Vigo.

En aquell moment, des de l’entorn de Mina es va explicar que els dos amics estaven fent una ruta en caravana pel sud d’Espanya durant les seves vacances, es va negar l’acusació i es va assegurar que la denunciant havia exagerat els fets.