10 d’ag 2020

Anar al contingut

previsió cap de setmana

Baqueira, La Molina i Grandvalira obren aquest dissabte

Les estacions catalanes i andorranes, de manera parcial, avancen la temporada que ja han inaugurat La Masella i Ordino

Baqueira, La Molina i Grandvalira obren aquest dissabte

Les precipitacions de neu caigudes aquests últims dies al Pirineu  han avançat l’inici de la temporada d’esquí alpí 2019-2020, que, en anys anteriors, s’inaugurava coincidint amb el pont de la Constitució. No obstant, diverses estacions ja mantenen per a aquest cap de setmana, de manera parcial, o almenys amb prou quilòmetres per recuperar sensacions, les instal·lacions obertes.

A Catalunya anuncien l’inici d’activitats per a aquest dissabte tant Baqueira-Beret (36 quilòmetres i 34 pistes), a la Vall d’Aran, com La Molina a la Cerdanya. En aquest últim cas, aquesta estació d’esquí funcionarà amb el 50% de les seves pistes. A Andorra, per la seva banda, Grandvalira s’uneix a la festa blanca amb l’obertura de part dels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig, que estaran connectats entre si, a l’espera de l’obertura oficial de l’estació dissabte 30 de novembre.

A la Cerdanya ja està funcionant amb 19 dels 79 quilòmetres disponibles l’estació de la Masella, mentre a Andorra Ordino-Arcalís va inaugurar la temporada el dissabte 16 de novembre.