24 set 2020

Anar al contingut

futbolista criticat

La premsa madrilenya treu les urpes contra Bale

Zidane ha de decidir aquest divendres si l'inclou en la convocatòria de l'equip

La premsa madrilenya treu les urpes contra Bale

CAPTURA TV

Gareth Bale ha sigut aquest dijous el protagonista a les portades dels dos diaris esportius de Madrid. El davanter gal·lès ha rebut tota mena de crítiques després de posar amb una bandera del seu país amb el lema i, per aquest ordre, «Gal·les, golf, Madrid» en al·lusió a les seves prioritats esportives i en què el club blanc figura en darrer terme. «Irrespectuós, desencertat i desagraït», indica el diari ‘Marca’ a la seva portada. «I en aquest ordre», afegeix el rotatiu madrileny. «Bale es fica en un clot», titula el diari ‘As’, i puntualitza que «la seva mofa després del partit de Gal·les ha fet vessar el got de la paciència del Madrid».

Segons la premsa madrilenya, l’afició blanca està indignada amb l’estrella gal·lesa i recorda que Bale ja acumula 29 lesions des que el 2013 va aterrar a la capital espanyola i que només ha disputat un 34,5% dels partits en què va poder ser alineat des d’aleshores. En total, segons indica ‘Marca’, Bale s’ha perdut 125 partits amb el seu equip.

Mai ha acabat d’explotar ni ha sigut en la majoria dels casos el futbolista decisiu que s’esperava. Aquest divendres, Zinedine Zidane, tècnic del Madrid, ha de decidir si l’inclou en la convocatòria de l’equip. 

Temes: Gareth Bale