EMBOLIC EN LA SELECCIÓ

Comunicat de Robert Moreno: «Me'n vaig amb la consciència tranquil·la»

L'exseleccionador espanyol ha publicat un text conciliador i sense retrets a Rubiales

rozas50980033 files  in this file photo taken on november 14  2019 spain s191119144405

rozas50980033 files in this file photo taken on november 14 2019 spain s191119144405 / CRISTINA QUICLER

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Robert Moreno ha trencat el seu silenci i ha publicat un comunicat amb la seva versió dels fets sobre la seva marxa com a seleccionador nacional espanyol. Després de no voler comparèixer en roda de premsa amb Molina i Rubiales, l’exentrenador d’Espanya sí que ha volgut enviar la seva rèplica mitjançant un comunicat.

Dimarts, Rubiales i Molina van explicar el perquè de la tornada de Luis Enrique i de com s’havia gestionat el seu retorn.  Aquest dimecres ha sigut Moreno qui ha respost tant al president de la federació com al director esportiu. Ho ha fet en un to conciliador.

«Després del que ha passat aquests últims dies i després de l’acord al qual vam arribar dimarts 19 de novembre, sento la necessitat de fer un comunicat per agrair el recolzament rebut durant aquests mesos i acomiadar-me del càrrec de seleccionador nacional.

Valorar les últimes hores en el càrrec o fins i tot els últims dies només serviria per entrar en una espiral de retrets i justificacions de les dues parts. No ho faré.»

Robert Moreno

Exseleccionador d’Espanya

Davant d’una situació extrema com la que vivim a Malta em va tocar assumir la direcció de l’equip de tots. L’objectiu de la classificació que se’m va encomanar s’ha aconseguit de sobres. Tant de bo no s’hagués donat mai aquesta situació. Ara estaríem igualment classificats.

Valorar les últimes hores en el càrrec o fins i tot els últims dies només serviria per entrar en una espiral de retrets i justificacions de les dues parts. No ho faré. No hi veig cap sentit».

Tinc la consciència tranquil·la. És impossible agradar a tothom, però us dic sincerament que respecto tothom i totes les opinions. Sempre he mantingut que soc un home de paraula, que no seria cap impediment en el cas que Luis Enrique decidís tornar a entrenar. Així ho he fet tot i que hagi suposat la meva sortida. Li desitjo el millor perquè les seves alegries seran les nostres».

Gràcies a tots els jugadors per la seva dedicació i entrega en totes les concentracions. He intentat ser just, honrat i directe amb ells. He volgut ajudar-los a desenvolupar la seva tasca en el camp de la millor manera possible.

Vull destacar que no m’hauria estat possible desenvolupar aquesta tasca sense Luis Enrique, Rafel, Joaquín i Jesús. No perdo un ‘staff’, el que deixo enrere són amics. Sense oblidar-me dels auxiliars, persones molt importants en un equip i que mai són prou reconegudes.

«La meva experiència com a seleccionador absolut va començar i s’ha acabat de la mateixa manera, amb sabor agredolç. Toca mirar cap endavant i afrontar nous reptes com a entrenador en la meva passió, el futbol»

Robert Moreno

Exseleccionador d’Espanya

He sentit l’afecte de la gent i només puc donar-vos les gràcies. Gràcies als centenars de desconeguts que us heu acostat per animar-me i felicitar-me. Us portaré sempre al cor.

Agraeixo a tots els integrants de la Reial Federació Espanyola de Futbol el tracte rebut durant la meva estada en la selecció absoluta. M’he sentit estimat i respectat.

I finalment una menció especial als mitjans de comunicació pel tracte que m’heu donat a tota hora. Heu sigut molt perspicaços en totes les rodes de premsa. He intentat ser respectuós amb tots i he procurat atendre-us sense distinció i intentant ser amable i sincer.

Notícies relacionades

«Espero que em valoreu pel que he fet, no per qui soc. És el que jo he volgut fer en la selecció amb els jugadors en cada convocatòria. No vull deixar de demanar perdó a qui s’hagi sentit ofès per no fer l’última roda de premsa. Les circumstàncies m’ho van impedir.

La meva experiència com a seleccionador absolut va començar i s’ha acabat de la mateixa manera, amb sabor agredolç. Toca mirar cap endavant i afrontar nous reptes com a entrenador en la meva passió, el futbol. Estic preparat per afrontar el repte de liderar nous projectes».