als tribunals

Un jutge impedeix que el Vila-real - Atlètic es jugui a Miami

El jutjat no estima les mesures cautelars sol·licitades per la Lliga per a aquest matx, que s'havia de disputar el 6 de desembre

GRA244. MADRID, 28/10/2017.- El delantero francés del Villarreal, Cédric Bakambu (i), se dispone a golpear el balón ante el defensa montenegrino del Atlético de Madrid, Stefan Savic, durante el encuentro correspondiente a la décima jornada de primera división que disputan esta tarde en el estadio Wanda Metropolitano de Madrid. EFE / JuanJo Martín.

GRA244. MADRID, 28/10/2017.- El delantero francés del Villarreal, Cédric Bakambu (i), se dispone a golpear el balón ante el defensa montenegrino del Atlético de Madrid, Stefan Savic, durante el encuentro correspondiente a la décima jornada de primera división que disputan esta tarde en el estadio Wanda Metropolitano de Madrid. EFE / JuanJo Martín. / JuanJo Martín (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El Jutjat del Mercantil número 12 de Madrid va resoldre aquest divendres no estimar les mesures cautelars sol·licitades per LaLiga per a l’autorització per part de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de la celebració a Miami del partit Vila-real - Atlètic de Madrid del 6 de desembre

Vint-i-quatre hores després de celebrar la vista amb les dues parts, el jutge Moisés Guillamón es va pronunciar en contra de la pretensió de LaLiga i va concloure que la RFEF ha justificat degudament els motius de la seva oposició a la mesura cautelar d’un cas que arribarà a judici el febrer del 2020. 

Per la seva banda, LaLiga ha mostrat el seu «màxim respecte a la decisió judicial» de desestimar la seva petició de mesures cautelars. «Es tracta d’una estratègia a llarg termini per al creixement internacional, per la qual cosa esperem que, a partir d’aquesta data, LaLiga pugui dur a terme l’organització d’un partit oficial fora de les nostres fronteres», va assenyalar en un comunicat.

Els arguments

Notícies relacionades

La patronal va insistir que «acostar els clubs als seus aficionats globals representa una important oportunitat per connectar-hi i continuar treballant pel seguiment de LaLiga a nivell mundial». «Aquest creixement internacional deriva en un benefici per als mateixos clubs, els seus jugadors, els seus aficionats, el conjunt de LaLiga, el futbol espanyol i la marca Espanya», va afegir.

LaLiga i la RFEF van acudir dijous al jutjat del Mercantil número 12 de Madrid per celebrar la vista sobre la petició de mesures cautelars sol·licitada per la primera per poder celebrar el partit a Miami, a la qual cosa s’oposa la RFEF.  A principis d’any tampoc es va disputar el partit inicialment programat a Florida entre el Girona i el Barça.