LES REFLEXIONS DEL DIRIGENT

Bartomeu: «Estem preparant l'era post-Messi»

El president del Barça confia en Valverde, «el tècnic ideal» per liderar la transició generacional que es viurà a l'equip

marcosl50813985 in this friday  nov  8  2019  photo  president of fc barcelo191109172918

marcosl50813985 in this friday nov 8 2019 photo president of fc barcelo191109172918 / Emilio Morenatti

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Estem preparant aquesta era post-Messi». Josep Maria Bartomeu, el president del Barcelona, ha explicat les claus que definiran el futur del club en les dues pròximes temporades. S’està vivint un canvi generacional al vestuari del Camp Nou. «En les pròximes dues o tres temporades el nostre líder continuarà sent Leo Messi», ha recordat el dirigent en una entrevista concedida a l’agència AP.

«És cert que hi ha altres futbolistes joves que estan arribant. Jugadors que venen de l’estranger, però també jugadors que són a La Masia. I estem molt contents perquè estem preparant aquesta era post-Messi», ha reiterat Bartomeu, convençut que l’estrella argentina prolongarà el seu contracte actual, que expira el 30 de juny del 2021, tot i que s’ha reservat la possibilitat d’executar la seva sortida a final d’aquesta temporada.

Refundació de l’equip

Notícies relacionades

«Volem que Messi acabi la seva carrera al Barça i segueixi vinculat al club quan es retiri», ha dit el president del Barcelona, recordant que «sempre faig una comparació amb Pelé. Pelé era un home d’un sol club. No hi ha dubtes que quan Messi acabi la seva carrera com a futbolista continuarà vinculat a aquest club durant la resta de la seva vida».

Després, Bartomeu ha comentat que «Valverde és el tècnic ideal per liderar aquesta combinació de jugadors de certa edat que han tingut tant èxit amb la de prometedors jugadors joves que tenim». El president considera que el tècnic té «habilitat per crear aquest vincle, aquesta unió per fer un nou grup que porti endavant el Barça».