esportista amb problemes

Carolina Marín, malalta, es retira del torneig xinès de Fuzhou

La campiona olímpica ja ha tornat al 'top 10' després de recuperar-se de la greu lesió

Ho Chi Minh (Vietnam), 11/09/2019.- Carolina Marin of Spain in action against Supanida Katethong of Thailand during their women’s singles match at the Yonex -Sunrise Vietnam Open 2019 badminton tournament in Ho Chi Minh city, Vietnam, 11 September 2019. (España, Tailandia) EFE/EPA/MINH HOANG

Ho Chi Minh (Vietnam), 11/09/2019.- Carolina Marin of Spain in action against Supanida Katethong of Thailand during their women’s singles match at the Yonex -Sunrise Vietnam Open 2019 badminton tournament in Ho Chi Minh city, Vietnam, 11 September 2019. (España, Tailandia) EFE/EPA/MINH HOANG / MINH HOANG (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Carolina Marín, campiona olímpica de bàdminton, s’ha retirat del torneig de Fuzhou (Xina) per malaltia quan perdia el partit de la primera ronda davant de la primera favorita, la taiwanesa Tai Tzu YingMarín queia davant de l’asiàtica per 21-16 i 13-1 quan es va produir la seva retirada. La de Huelva acabava de tornar al ‘top 10’ de la classificació mundial al reaparèixer després d’una baixa de vuit mesos per una ruptura de lligament encreuat.

Notícies relacionades

 «Vaig intentar donar el millor de mi, però he estat malalta els últims dies. Aviat estaré a punt de nou», va justificar la campiona espanyola en el seu compte oficial de Twitter després de la retirada. Marín, que tan sols va aguantar en el partit fins al 14-12 de la mànega inicial, va retornar a la competició després de la seva absència el setembre al Vietnam. Va caure en la seva reestrena, però en el següent torneig, en l’Obert de la Xina de Changzhou, de la màxima categoria, es va apuntar la victòria a l’imposar-se a la final a la taiwanesa Tai Tzu Ying.

Posteriorment, en el torneig de Dinamarca va arribar a les semifinals i en el de París va cedir en la final davant la sud-coreana An Se Young, amb la qual cosa va certificar la seva tornada a aquest ‘top 10’.