DEBUT A MONTILIVI

Moreno: «Em sento preparat, no puc cagar-la dues vegades»

L'entrenador del Girona llança un missatge d'energia per reanimar els seus jugadors després de la destitució d'Unzué

marcosl50592517 carlos moreno   entrenador girona191026173502

marcosl50592517 carlos moreno entrenador girona191026173502

2
Es llegeix en minuts
Jordi Danès

Aquest diumenge s'estrenaJuan Carlos Moreno, un dels ajudants del destituït Unzué, a la banqueta del Girona. Ho fa sense saber si la seva etapa a la banqueta serà efímera o tindrà una mica més de recorregut, però va assegurar que el que menys li importa és el que li passi a ell.

«Jo estic aquí per ajudar en tot el que pugui. I em sento preparat i convençut perquè així l'hi vaig fer saber a Quique», va dir en referència aQuique Cárcel,el director esportiu del club, «quan m'ho va proposar. Però alhora també em sento responsable de la destitució de Juan Carlos perquè els que l'havíem d'ajudar, no vam saber fer-ho. Per això sento que també he fracassat jo. I amb l'oportunitat que ara em donen, també tinc molt clar que no puc cagar-la dues vegades».

Llista de convocats#GironaAlcorcón #GironaFC pic.twitter.com/XS6brFRanF— Girona FC (@GironaFC) October 26, 2019

«També em sento responsable de la destitució d'Unzué perquè els que l'havíem d'ajudar, no vam saber fer-ho» (Moreno)

Va estar molt enèrgic Juan Carlos Morenoen la seva primera roda de premsa. Abans havia pres una primera decisió, segurament la més fàcil, perquè amb les baixes per lesió de Juanpe, JozabediIgnasi Miqueli per sanció deGranell, només va haver de descartar tres jugadors (el porter José Aurelio Suárez i els carrilers Coris i Calavera).

Aquest diumenge li toca decidir l'onze, una cosa ja més complicada: «Surti qui surti, crec que hi haurà una altra cosa molt important que serà la banqueta. Vull que els suplents em diguin amb la seva mirada, amb la seva cara, que això ho arreglen ells. Vull un equip i no només individualitats. La situació ideal és posar tot el talent dins del camp però alhora trobar equilibri. No sé com ho faré, però ho faré».

L'Alcorcón, invicte fora de casa

Notícies relacionades

El rival a Montilivi és el segon millor visitant de la categoria. L'Alcorcón, invicte lluny de Santo Domingo (tres victòries i tres empats) és el segon millor visitant. «És un equip molt complex. Sembla que no fa gaires coses, però tot el que fa ho fa molt bé. Si cometem zero errors tindrem possibilitats. Si en cometem mig, haurem de remar molt».

«Amb el que hem ensenyat fins ara no ens arriba per aconseguir l'objectiu» (Moreno)

Morenotambé va reconèixer que el Girona ha de pujar el nivell mostrat en les 12 primeres jornades de Lliga. «Amb el que hem ensenyat fins ara no ens arriba per aconseguir l'objectiu», va apuntar. I va reconèixer que el Girona ha de començar a ser fort des d'enrere: «Hem de ser sòlids i forts. Estic convençut que els jugadors s'hi deixaran la vida. I també tinc molt clar que l'equip i jo mateix només creixerem a partir de les victòries. Avui cal guanyar tot i que sigui de retruc i en l'últim minut».