festa a buenos aires

Així va celebrar el River Plate el pas a la final de la Copa Libertadores

Multitud d'aficionats van sortir al carrer per celebrar la classificació contra el Boca Juniors

policia-argentina

policia-argentina / RONALDO SCHEMIDT (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El River Plate jugarà la seva segona final consecutiva de la Copa Libertadores al segellarla classificació davant del seu rival històric, el Boca Juniors. Una vegada va acabar el partit, l’afició del River va esclatar de joia i desenes de milers de seguidors van sortir als carrers de Buenos Aires per festejar la classificació.

Els voltants de l’Estadi Monumental de River es van omplir d’aficionats, que van estar fins a altes hores de la matinada celebrant la victòria. Les bengales i els focs artificials també van ser presents a la festa.

El trajecte de l’autobús del River Plate va ser tot un espectacle, ja que molts aficionats de l’equip els van mostrar el seu afecte quan van sortir del Monumental per adreçar-se a la Bombonera.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el Boca Juniors va rebre a la Bombonera el seu equip amb tots els honors. No obstant, l’inici del partit es va retardar 15 minuts a causa de la quantitat de paperets que van quedar a la gespa.

Com era d’esperar, els jugadors del River Plate també van esclatar d’alegria a l’acabar el partit. Disputaran la final de la Copa Libertadores el 23 de novembre a Santiago de Xile o bé contra el Grêmio o bé contra el Flamengo. 

AP / NATACHA PISARENKO / Els jugadors del River Plate celebren el pas a la final. /