nova data

La Cursa Bombers de Barcelona, ajornada per les mobilitzacions

La prova s'havia de córrer diumenge i ara es trasllada a l'1 de desembre

 

  / JJ VICO

1
Es llegeix en minuts

La Cursa Bombers de Barcelona, programada per a aquest diumenge, s’ha vist obligada a canviar de nou la data de celebració, com a conseqüència de les mobilitzacions programades el cap de setmana vinent a la capital catalana a conseqüència de la sentència del TS sobre els líders del procés. Inicialment, la prova, de 10 quilòmetres i una de les més populars de Catalunya, s’havia de disputar el 10 d’abril, però va ser ajornada en aquesta primera ocasió per la coincidència amb la jornada de les primeres eleccions generals de l’any.

Notícies relacionades

La nova data estipulada ara és la de l’1 de desembre. L’organització ha indicat que tornarà l’import de la inscripció a tots aquells atletes populars que no hi puguin acudir aquell diumenge, sempre que ho facin abans del 5 de novembre.

El comunicat oficial

L’organització de la Cursa Bombers ha emès un breu comunicat. «La confluència d’esdeveniments d’alta ocupació a la via pública al llarg del cap de setmana fa que, seguint les indicacions del servei municipal de Protecció Civil, la celebració de la prova es traslladi al diumenge 1 de desembre. D’aquesta manera, es vol garantir que la prova esportiva transcorri amb tots els requeriments tècnics necessaris, i mantenir els serveis de qualitat que la caracteritzen», indiquen.