actualitat periquita

Granero: «L'Espanyol ha de demostrar que mereix més»

aguasch39309892 sant adri  del besos 15 07 2017 entrevista con esteban grane190329123509

aguasch39309892 sant adri del besos 15 07 2017 entrevista con esteban grane190329123509 / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Efe

El centrecampista de l’Espanyol Esteban Granero va afirmar aquest dijous després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que l’equip té capacitat per estar més amunt», però que ha de «demostrar-ho cada cap de setmana». El futbolista va confessar que a ningú del vestidor li agrada la situació actual del bloc. «La urgència és sempre màxima perquè volem guanyar cada partit. No hi ha desesperació, però sí ganes de jugar el partit davant el Vila-real. Veig l’equip molt ben preparat», va asseverar el madrileny.

Qüestionat pel sistema del nou entrenador, Pablo Machín, Granero va comentar que el 3-5-2 del tècnic «conté més coses que un posicionament teòric en una pissarra». «És una manera de comportar-se al camp, una actitud diferent i això és el que estem buscant», va rematar.

Notícies relacionades

El migcampista va definir Machín com un preparador «exigent» i que coneix «les virtuts i les necessitats de l’equip». «Cada entrenador té les seves particularitats tàctiques i la de Machín és un model característic perquè no hi ha tants equips que el facin servir. He jugat alguna vegada amb aquest sistema», va dir.

D’altra banda, Granero va valorar el pròxim rival de l’Espanyol, el Vila-real, que visita aquest diumenge l’RCDE Stadium: «És un gran equip, l’any passat no va tenir un rendiment conforme a la seva qualitat, però ara han recuperat part de la confiança. També té les seves debilitats».