Almenys quatre detinguts en una operació contra l'organització que va robar en vivendes de futbolistes

La Guàrdia Civil ha posat en marxa una operació amb registres i arrestos per desarticular la banda

Thomas Teye Partey i Carlos Casemiro són alguns dels jugadors que han sigut víctimes dels assalts al domicili

jmexposito45542153 graf1174  villarreal  20 10 2018   el delantero del villarre181020200444

jmexposito45542153 graf1174 villarreal 20 10 2018 el delantero del villarre181020200444 / Miguel Angel Polo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha posat en marxa una operació amb registres i almenys quatre detencions per desarticular l’organització que ha dut a terme diversos robatoris en vivendes de jugadors de futbol, entre ells alguns del Reial Madrid i de l’Atlètic de Madrid, segons han informat fonts policials.

Les actuacions estan declarades secretes i es dirigeixen contra la desactivació d’una organització criminal formada principalment per ciutadans albanesos, en alguns casos amb antecedents per fets similars.

Els robatoris es cometien generalment quan les vivendes estaven habitades. Un dels detinguts és un ciutadà albanès, M. Z., que ja va ser arrestat per participar en l’assalt amb violència el 2007 a la vivenda de l’empresari de l’entreteniment José Luis Moreno, segons ha avançat ‘Eldiario.es’.

Thomas Teye i Carlos Casemiro

A principis de mes es va registrar un robatori a la vivenda del futbolista de l’Atlètic de Madrid Thomas Teye Partey, a Boadilla del Monte, mentre es trobava a Moscou per disputar un partit de Champions League que enfrontava el seu equip contra el Lokomotiv.

Notícies relacionades

L’esmentat robatori es va produir tot just 48 hores després del que va patir el centrecampista del Reial Madrid Carlos Casemiro, que va tenir lloc quan es disputava el derbi entre els dos equips madrilenys.

Altres futbolistes han sigut víctimes de robatoris com el cas de Piqué, Jordi Alba, Arthur, Lucas Vázquez, Morata, Isco, Zidane, Benzema, Kevin-Prince Boateng, Joaquín, William Carvalho, Garay, Gabriel Paulista, Funes Mori i Kondogbia.

Temes:

Robatoris Futbol