L'Alemanya de Ter Stegen empata contra l'Argentina

Els alemanys es van deixar empatar a dos davant els 'albicelestes' sense Messi

Ter Stegen va disputar els noranta minuts i va encaixar dos gols

zentauroepp50232114 germany s goalkeeper manuel neuer  r  and germany s goalkeep191004190053

zentauroepp50232114 germany s goalkeeper manuel neuer r and germany s goalkeep191004190053 / TOBIAS SCHWARZ

1

Alemanya va empatar 2-2 contra l’Argentina en l’amistós disputat a Dortmund amb Ter Stegen com a titular durant tot el partit. Els germànics van començar molt fort i van marcar dos gols a la primera meitat. Els gols van ser del jugador del Bayern Munic, Serge Gnabry, i de la jove promesa del Bayer Leverkusen, Kai Havertz. No obstant, l’‘albiceleste’ va millorar a la segona meitat i va acabar equilibrant el marcador amb els gols d’Alario i d’Ocampos.

Després de les polèmiques en la selecció alemanya sobre la porteria, Marc-André Ter Stegen va començar el partit de titular però no va poder fer res en els dos gols, tot i així, sí que va tenir bones intervencions.

De moment, Joachim Löw, seleccionador alemany, compta amb Manuel Neuer, porter del Bayern, per als partits oficials de la classificació de l’Eurocopa 2020, però s’haurà d’estar atent per saber què passarà en els següents partits. Uli Hoeness, president del Bayern, va fer unes declaracions controvertides sobre el debat a la porteria: «Si Ter Stegen és titular, el Bayern deixarà de cedir els seus jugadors a la selecció».

Bon inici d’Alemanya

La ‘Mannschaft’ va tenir un bon inci de partit amb un començament frenètic. Va tenir diverses opcions d’ampliar el marcador durant la primera meitat, però finalment tan sols va marxar al descans amb dos gols d’avantatge. Löw vol que el seu equip sigui dinàmic, vertical i físic i va ofegar d’idees l’Argentina, la qual va notar molt l’absència de Messi

El primer gol va arribar al minut 16 amb una rematada de Gnabry dins de l’àrea. Minuts més tard, Havertz faria el segon després d’un contraatac de manual. Alemanya va tenir més ocasions, però va acabar perdonant.

L’Argentina va millorar a la segona part

El guió del partit va canviar dràsticament en els següents 45 minuts. L’equip argentí entrenat per Scaloni va fer canvis i va passar a una defensa de tres. L’esquema va funcionar ja que els alemanys van patir bastant a la segona part i van veure com l’Argentina acabaria igualant el partit. Van marcar els dos canvis que va introduir el tècnic argentí, Alario i Ocampos, i malgrat la resistència de Ter Stegen, l’‘albiceleste’ va merèixer empatar.