PROVES TOXICOLÒGIQUES

L'autòpsia de Blanca Fernández Ochoa determinarà si la mort va ser natural o voluntària

L'informe preliminar es donarà per conclòs, previsiblement, aquest divendres, tot i que els resultats definitius poden tardar setmanes

pruebas-blanca-fernandez-ochoa

pruebas-blanca-fernandez-ochoa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Les proves toxicològiques de l’Institut Anatòmic Forense sobre el cadàver de l’exesquiadora Blanca Fernández Ochoa determinaran si la seva mort va ser natural o voluntària, uncop s’ha descartat que es produís de forma violenta, han indicat fonts de la investigació. [Segueixl’última hora sobre Blanca Fernández Ochoa en directe.]

L’informe preliminar de l’autòpsia es donarà per conclòs previsiblement aquest divendres, una vegada finalitzin totes les proves patològiques i toxicològiques. Les mateixes fonts han explicat que els resultats podrien tardar setmanes. En les proves patològiques s’examinaran òrgans de la morta i en les toxicològiques la presència de medicaments a la sang que hauria pogut ingerir.

Examen forense

Notícies relacionades

L’autòpsia de Blanca Fernández Ochoa es fa a instàncies de la investigació que condueix el jutge de Primera Instància i d’Instrucció número 5 de Collado Villalba, que ha enviat un forense a l’examen del cadàver. El cos de l’exmedallista olímpica està en un avançat estat de descomposició.

Una vegada s'acabi l’examen forense, el cos serà entregat a la família, el desig de la qual és incinerar l’esportista olímpica i portar les seves restes a la muntanya. El seu cadàver va ser trobat dimecres passat en una zona pròxima del cim de La Peñota, una muntanya ubicada a la vall de la Fuenfría de Cercedilla.