OPEN DELS EUA

Un Monfils en estat de gràcia frena en sec Andújar a Nova York

El francès s'imposa per 6-1, 6-2 i 6-2 i jugarà els quarts de l'últim Grand Slam de l'any contra Berrettini

pablo-andujar-alicante

pablo-andujar-alicante

1
Es llegeix en minuts
Idoya Noain

Quan dissabte es va qualificar per alssetzens a Nova York, una cosa que només havia aconseguit en Grand Slams dues vegades abans el 2015, Pablo Andújar havia anunciat que no pensava posar-se pressió i havia dit que només haver tornat a uns vuitens en un Grand Slam després d’uns anys infernals pel seu colze era “un orgull que havia de valorar i disfrutar”.A poc més li ha donat opció aquest dilluns Gael Monfils.

El francès, en estat de gràcia, ha frenat en sec la gesta personal del de Conca en el seu viatge personal de recuperació i, en una hora i 26 minuts, amb un tennis amb tocs de perfecció, ha segellat un definitiu 6-1, 6-2 i 6-2 que el situa als quarts de final.

Notícies relacionades

Monfils, tretzè cap de sèrie, ha dominat a tota hora la pista Louis Armstrong i Andújar, que malgrat la pallissa no ha perdut el somriure. Fins i tot dominava el seu rostre en el tercer set, quan ha salvat el primer punt de partit del gal, de 33 anys, igual que ell. Després, quan Monfils ha segellat el partit amb un servei directe i un joc en blanc, el de Conca s’ha embolcallat d’elegància lloant a la xarxa Monfils pel seu excepcional joc i desitjant-li “bona sort” en la següent ronda.

En aquests quarts l’espera l’italià Matteo Berrettini, que també ha necessitat només tres sets per imposar-se a Andrei Rublev per 6-1, 6-4 i 7-6 (8-6).

Temes:

Open dels EUA