ESPANYOL - GRANADA (0-3)

L'Espanyol paga el peatge d'Europa

L'onze blanc-i-blau cau golejat pel Granada (0-3), segueix sense marcar ni guanyar a la Lliga i és penúltim

marcosl49667068 barcelona  spain   september 01  sergi darder of espanyol an190901204212

marcosl49667068 barcelona spain september 01 sergi darder of espanyol an190901204212 / Alex Caparros

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Europa és una aventura il·lusionant i bonica, però a l’agència de viatges es paga. L’irreprotxable camí de l’Espanyol pel continent es converteix en un tortuós camí de pedres quan torna a la Lliga i topa de cara amb la realitat quotidiana, la que oblida quan puja a l’avió.

Notícies relacionades

El Granada, que no ha tingut vacances aquest estiu després d’haver ascendit a Primera, li va recordar amb duresa que ja som al setembre, sacsejant-lo amb una ràbia que hagués envidat la vidassa estival del seu rival.

Divuit gols a la Lliga Europa i zero a la Lliga Espanya.  Imbatuts en un costat i sense guanyar en l’altre, enfonsats a la taula, penúltims, amb el Leganés com a únic equip sense punts. Aquests són els comptes de l’Espanyol, que rebia el Granada en un pla d’igualtat (els dos equips havien sumat un punt i havien perdut amb el Sevilla) i el quadre andalús va trencar amb contundència aquesta aparent paritat.

Espanyol, 0 - Granada, 3 

<strong>Espanyol: </strong>Diego López (4); Corchia (5), Calero (5), Naldo (5), Vilà (5); Melendo (6), V. Sánchez (6), Roca (4), Darder (6); Wu Lei (5), Vargas (6).