decisions de la gala

La UEFA fixa un límit per al preu de les entrades i amplia el termini del mercat fins al 3 de setembre

Els aficionats visitants pagaran 70 € en la Champions League i 45 € en l'Europa League

marcosl49616394 monaco  monaco   29 08 2019   picture shows the champions le190830173649

marcosl49616394 monaco monaco 29 08 2019 picture shows the champions le190830173649 / ALEXANDRE DIMOU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La UEFA va prendre dues decisions rellevants durant la jornada de treball de Mònaco en què es van celebrar els sortejos de la Lliga de Campions i de la Lliga Europa. La comissió d’emergència de la UEFA va ampliar un dia (de la mitjanit del 2 de setembre a la mitjanit del 3 de setembre) el termini per registrar jugadors per a la Lliga de Campions i la Lliga Europa.

Però va prendre una altra determinació més rellevant: fixar un preu màxim per als aficionats visitants que es desplacen a veure els partits dels seus equips favorits en les dues competicions. El límit s’estableix en 70 euros per als partits de la Lliga de Campions i de 45 per als de la Lliga Europa. És el mateix preu que la UEFA tenia establert per a les localitats més barates en les finals.

Preu "raonable"

Notícies relacionades

"Els aficionats són l’essència d’aquest esport i aquells que segueixen els seus equips fora de casa han de tenir accés a entrades a un preu raonable", va explicar Alexander Ceferin, el president de la UEFA. "Limitant el preu -va analitzar- volem assegurar-nos que els aficionats visitants que viatgen puguin continuar anant als partits i vivint l’ambient tan especial que hi ha dins els estadis".

La UEFA va argumentar que l’ampliació del termini en 24 hores per "evitar potencials problemes administratius" en el funcionament dels clubs i el mateix organisme, ja que els dies 31 d’agost i 1 de setembre són dissabte i diumenge, respectivament.