LA NIT DE CAP D'ANY

El germà de la gimnasta Simone Biles, detingut per triple assassinat

Tevin Biles-Thomas, de 24 anys, està presumptament involucrat en un tiroteig en una festa a Cleveland (Ohio)

zentauroepp49631429 deportes tevin biles190830235503

zentauroepp49631429 deportes tevin biles190830235503

1
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs

Tevin Biles-Thomas, germà de la gimnasta olímpica nord-americana Simone Biles, ha sigut detingut després de ser acusat d’un triple assassinat per un presumpte tiroteig durant la nit de Cap d’Any passada a Cleveland (Ohio). El germà gran de la quatre vegades campiona del món va ser arrestat a Fort Stewart, a l’estat de Geòrgia (Estats Units). 

Segons fonts policials, el jove de 24 anys va anar a una festa de nit de Cap d’Any en un apartament de lloguer d’Airbnb  com a part d’un "grup que no estava convidat" sobre les 23.30. Per això, els assistents a la celebració els van demanar que marxessin i això va donar pas a un aldarull amb un tiroteig que va acabar amb la vida de diverses persones i va deixar-ne altres ferides. 

Els joves de 19 i 21 anys, Delvante Johnson i Toshaun Banks respectivament, van morir al lloc dels fets. Una tercera víctima de 23 anys, Devaughn Gibson, va morir a l’hospital. Dues persones més, que van resultar ferides, van poder sobreviure.

Notícies relacionades

Biles-Thomas ha sigut imputat per assassinat, homicidi involuntariassalt criminal i perjuri. El germà de la premiada gimnasta és membre en actiu de l’Exèrcit dels Estats Units. Ara Biles-Thomas es troba sota custòdia a la presó del comtat de Liberty a Hinesville (Geòrgia). La lectura de càrrecs se celebrarà el pròxim 13 de setembre a Cleveland. 

Teviles és un delstres germans de la millor gimnasta del món. Simone, durant una entrevista, va reconèixer que havien tingut una infància difícil per problemes d’addiccions amb l’alcohol i les drogues dels seus pares. Després de l’abandonament del seu progenitor, els quatre germans van ser traslladats a un orfenat on el seu avi matern els va adoptar.