LLIGA SANTANDER

Claus de la tercera jornada de Lliga, partit a partit

El Sevilla de Lopetegui, líder de la competició, estrena una jornada amb l'aturada per seleccions en l'horitzó

marcosl49567898 barcelona  25 08 2019  deportes      celebraci n del segundo190825230431

marcosl49567898 barcelona 25 08 2019 deportes celebraci n del segundo190825230431 / JORDI COTRINA

5
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

Sevilla – Celta de VigoEl líder cerca el ple

Divendres 20.00 h, Movistar Laliga

En la setmana que Nervión retia tribut a Puerta i recordava Reyes, el Sevilla busca completar una arrencada de lliga perfecta. Ja ha aconseguit el sis de sis i vol arribar a l’aturada de seleccions encara més líder. Per a això podrà comptar amb el Sánchez Pizjuán que, malgrat les obres, està preparat per rebre el Celta. I amb el recuperat Reguilón. El conjunt celeste, per la seva part, busca enlairar-se definitivament gràcies al Celta més gallec dels últims anys. Perquè ara que Denis vola alt i el ‘Toro’ Fernández delecta amb golassos, a Vigo somien amb una gran campanya.

 Athletic Club – Reial SocietatClàssic sense De Marcos a la catedral

Divendres 22.00 h, GOL

“És un derbi, són partits especials per l’afició”, explica el central txuriurdin Le Normand. El francès sap de la importància d’aquests partits i afronta el seu debut a San Mamés amb la il·lusió de qui ha aconseguit quatre dels sis punts possibles. Davant tindrà un Atheltic que porta tota la setmana preparant-se per cobrir l’absència de De Marcos per lesió. Tot apunta que Garitano repetirà els assajos de pretemporada i li donarà la banda dreta a Córdoba, però Larrazabal, debutant dissabte passat, i Ibai han entrat també en la pugna pel buit que deixa un dels capitans. En l’extraesportiu Iñaki Williams s’ha encarregat d’escalfar el derbi. “Nosaltres juguem amb gent de casa i això ho poden envejar”, ha assegurat.

 CA Osasuna - FC BarcelonaEl fortí navarrès rep un Barça sense Messi

Dissabte 17.00 h, Movistar Laliga

Osasuna ha demostrat que emportar-se puntsd’El Sadar serà una tasca difícil per a qualsevol visitant. Els navarresos són un equip compacte i ho van evidenciar la jornada passada davant de l’Eibar. Després d’un empat a poc futbol, el conjunt d’Arrasate rep un Barcelona més pendent de la tornada de Neymar que de la competició. Un Barcelona que va demostrar davant del Betis que les absències no li pesen, ja que té futbol per a estona. Amb la incògnita de quan tornarà Messi, Griezmann i els del planter han fet un pas al capdavant per estirar del carro.

Llevant – Reial ValladolidEl Ciutat de Valencia, pròxim repte val·lisoletà

Dissabte 19.00h, Movistar LaLiga

Ara que el Llevant ha saldat el seu deute amb Hisenda, el club valencià només pensa en el futbol. I tenen el repte de rebre una de les revelacions del que va de temporada, el Reial Valladolid de Sergio González. Els val·lisoletans han aconseguit guanyar al Villamarín i puntuar al Bernabéu 18 anys després amb sis futbolistes cedits, dos jugadors no registrats pel límit salarial i només un milió gastat a tot l’estiu. El seu pròxim objectiu, assaltar el Ciutat de València i derrotar un Llevant que no acaba de trobar el camí de la tranquil·litat.

Getafe CF – Alabès

Cucurella i la revolució ‘azulona’

Dissabte 19.00 h, Movistar LaLiga

Després d’enlluernar a l’Eibar, el del planter del FC Barcelona Marc Cucurella va aterrar aquest estiu a Getafe per consolidar una plantilla que, després de classificar-se per al’Europa League, somia en gran. Davant de l’Athletic, el català va fer pràcticament de tot. Va jugar d’interior, va desbordar com a carriler i va arribar a sorprendre de segona punta. ‘Cucu’ ho va fer tot bé. Va pressionar, va jugar amb desimboltura i es va estrenar com a assistent perquè Jaime Mata empatés un partit que se’ls havia complicat als cinc minuts d’arrencar. Per això, el Coliseum va despertar en aplaudiments cap al jove català. Per això, José Bordalás es va desfer en elogis cap a ell. “Estem molt contents perquè és un noi que ho dona absolutament tot al camp, té bones qualitats, va treure el centre del gol i en el segon temps el vaig posar com a segon punta per fer un canvi tàctic i generar-li dubtes al rival”, va explicar. La següent víctima del talent de Cucurella serà l’Esportiu Alabès, que arriba al Coliseum encara immers en el mercat de fitxatges.

Reial Betis - Leganés

Rubi vol trobar la fiabilitat defensiva

Dissabte 21.00 h, Movistar LaLiga

L’alegria de fitxar un dels golejadors del moment li va durar poc al beticisme. Però Borja Iglesias ja està de tornada. El Panda s’ha recuperat de la seva lesió i podrà completar l’atac verd-i-blanc davant del Leganés. Al costat d’ell compareixeranFekir i Loren, que ha reclamat protagonisme amb dos gols consecutius. Amb ells al terreny de joc, Rubi espera guanyar intensitat i polir una fragilitat defensiva que preocupa a Heliòpolis. Sortosament, el Leganés arriba amb la baixa sensible de Tarín i el dubte del porter Cuéllar per una lesió d’esquena.

James Rodríguez disputant la pilota amb dos jugadors del Reial Valladolid / efe

València CF – RCD MallorcaL’atac xe, en l’aire

Diumenge 17.00 h, Movistar Laliga

L’embolic institucional que està patint el València acaba per afectar l’equip. Els xe tenen a Rodrigo Moreno pendent del seu futur i a mig atac entre dubtes. Gameiro s’ha absentat dels entrenaments per unes malalties musculars a l’abdomen i Maxi Gómez ha fet el mateix per arreglar una documentació. Davant d’això, el tècnic valencianista estudia la possibilitat de donar minuts a Cheryshev, Guedes o Ferrán davant d’un Mallorca que espera el debut de Kubo mentre continua fitxant davanters. Aquesta setmana ha presentat al Cucho Hernández, que arriba en qualitat de cedit.

RCD Espanyol – GranadaCalleri, nova arma blanc-i-blava

Diumenge 19.00 h, Movistar Laliga

“Tant de bo pugui quedar-me molts anys en aquest club”. Calleri ha arribat a l’Espanyol per reforçar l’atac del conjunt periquito i podria estrenar-se aquest cap de setmana davant del Granada. A l’RCD Stadium també compareixerà Piatti, que ha rebut l’alta mèdica. Davant, el conjunt nassarita arriba a la recerca de punts. “Les sensacions no són dolentes, ens falten els punts”, assegurava el seu davanter Carlos Fernández abans de visitar un Espanyol europeu.

Atlètic de Madrid – SD EibarDiego Costa torna a temps

Diumenge 19.00 h, Movistar Laliga

Amb Joao Félix brillant, els matalassers no han tingut temps de trobar a faltar el seu golejador Diego Costa. Però l’hispanobrasiler està de tornada i apunta a titular davant de l’Eibar. L’ariet torna just a temps, ja que la nova estrella blanc-i-vermella ha estat realitzant treball específic al costat de Savic. Morata pateix un esquinç al turmell. En el conjunt armer destaca la baixa de José Ángel, l’únic lateral esquerrà de la plantilla.

Vila-real CF – Reial MadridAmb la infermeria plena, escalfa Hazard

Notícies relacionades

Diumenge 21.00 h, Movistar Laliga

L’empat davant del Valladolid va deixar moltes lectures a la casa blanca. La primera, que Benzema segueix a la seva, entossudit en demostrar que no hi ha millor home gol que ell al Reial Madrid. La segona, que la vella guàrdia juga bé però no és suficient. Per això, Hazard ha accelerat la seva recuperació per poder estar davant delVila-real, on no compareixeran ni Isco ni James, tots dos lesionats. Davant, el submarí groc busca refer-se de la derrota per penals en el derbi valencià.