ADEU AL FUTBOL AL JAPÓ

Torres: "Un final és només un altre principi"

El davanter es va acomiadar amb el Sagan Tosu encaixant una derrota contra el Vissel Kobe d'Iniesta i Vila (1-6)

"Volia donar les gràcies al futbol per haver-me fet tan feliç", assegura l'exjugador de l'Atlètic de Madrid

marcosl49532221 tosu  japan   august 23   editorial use only  fernando torre190823164026

marcosl49532221 tosu japan august 23 editorial use only fernando torre190823164026 / Masashi Hara

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ha marxat el Niño. Ha marxat Fernando Torres. Va abandonar la pilota vestint la samarreta del Sagan Tosu al Japó amb una derrota contra el Vissel Kobe d’Iniesta, que va patir una lesió muscular, i Vila (1-6). "Quan tenia 5 anys vaig començar a jugar al futbol amb el meu germà. Trenta anys després, jugo el meu últim partit com a professional", va escriure l’exdavanter de l’Atlètic, de pròpia mà, en una carta que va deixar a cada un dels seients de l’estadi del Sagan Tosu.

"Miro enrere i gairebé no puc creure tot el que he viscut" [Torres]

"Miro enrere i gairebé no puc creure tot el que he viscut", va rubricar Torres, el davanter que va iniciar l’època més gloriosa d’Espanya amb aquell inoblidable gol, després d’una passada de Xavi, a Alemanya que va donar l’Eurocopa del 2008. Volia donar les gràcies al futbol per haver-me fet tan feliç. Però no vull oblidar-me de la part més autèntica del futbol, la que fa que aquest esport sigui tan meravellós, els aficionats", va apuntar el jugador, que va utilitzar en el seu últim partit una samarreta vermella i blanca en honor al club, l’Atlètic, que va inspirar la seva vida.

Nit d’emocions

Una nit japonesa plena d’emocions per a un davanter a qui el destí li va permetre acomiadar-se juntament ambIniesta, amb qui va iniciar la seva carrera en les categories inferiors de les seleccions espanyoles (tots dos van ser campions d’Europa sub-16 el 2001), iVilla.

Notícies relacionades

Ja al túnel dels vestidors, i després d’haver-se abraçat amb Iniesta, van començar les emocions. Tenia la Nora, en Leo i l’Elsa al seu voltant, evocant la imatge de la seva tornada al ja enderrocat Vicente Calderón, quan les càmeres de DAZN van captar un diàleg. "Últim partit, ¿oi?", va dir Torres. "Sí, i després vacances", li va contestar en Leo amb un delator somriure conscient que comença una nova vida per al seu pare.

Tard o d’hora acabarà treballant a l’Atlètic. Però el ja exdavanter no vol ser un simple cromo o una postal del passat. Es formarà abans. "Un final és només un altre principi", va sentenciar.