REFORÇ DEL FUTBOL SALA

El Barça presenta el brasiler Daniel Shiraishi

"He vingut aquí a aportar la meva experiència i a guanyar", assegura el jugador procedent del Movistar Inter

zentauroepp49511196 deportes  fc barcelona  futbo sala futsal  presentacion de d190821202516

zentauroepp49511196 deportes fc barcelona futbo sala futsal presentacion de d190821202516

1
Es llegeix en minuts

L’ala brasiler Daniel Shiraishi, únic fitxatge del Barça de futbol sala per a la nova temporada, ha sigut presentat davant dels mitjans de comunicació al Palau Blaugrana i tot i que fa uns dies que entrena i juga amb el seu nou club, el FC Barcelona ha donat oficialitat aquest dimecres a la seva incorporació en un acte en què ha estat acompanyat per Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable del futbol sala blaugrana, Albert Soler, director de l’àrea d’esports professionals, i Txus Lahoz, mànager de la secció.

Notícies relacionades

 “Ja coneixia la grandesa del Barça, però quan estàs dins et sents agraït per les facilitats del dia a dia. L’adaptació està sent molt bona i tothom m’ho està posant molt fàcil. Crec que tinc moltes coses per aportar al club. He vingut aquí per guanyar, treballar i aportar la meva experiència”, ha dit Shiraishi, que ha jugat en les últimes temporades al Movistar Inter.

Sobre la seva arribada, Lahoz ha assegurat que l’equip blaugrana només necessita consolidar-se.  "La plantilla està funcionant molt bé. La temporada passada va ser molt bona, i només havíem de fer un petit retoc. Daniel ens aportarà moltíssim, des d’experiència fins a competitivitat. El seu palmarès és envejable i és una incorporació que ens donarà un plus", ha assegurat Lahoz. Albert Soler, per la seva banda, ha comentat que la incorporació de Daniel respon al repte d’"optar novament a guanyar-ho tot, especialment una Copa d’Europa que ens fa especial il·lusió".

Temes:

Futbol sala