contratemps madridista

Brahim es torna a lesionar

L'extrem malagueny ja va estar de baixa el mes de juliol

Soccer Football - Real Madrid - Brahim Diaz Presentation - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - January 7, 2019   Real Madrid’s Brahim Diaz poses on the pitch during the presentation   REUTERS/Juan Medina

Soccer Football - Real Madrid - Brahim Diaz Presentation - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - January 7, 2019 Real Madrid’s Brahim Diaz poses on the pitch during the presentation REUTERS/Juan Medina / JUAN MEDINA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Brahim Díaz, davanter del Reial Madrid que va patir la primera baixa en la pretemporada, s’ha tornat a lesionar quan acabava de recuperar-se i havia entrat en la llista de convocats per al partit de Balaídos. El passat 14 de juliol es va informar que era la primera baixa de l’estiu al patir una lesió muscular al bíceps femoral esquerre durant la fase de preparació a les instal·lacions del Mont-real Impact canadenc.

Notícies relacionades

Aquest dimarts, el club blanc ha informat que Brahim pateix una “lesió muscular al recte anterior dret” i queda “pendent d’evolució” després de les corresponents proves realitzades pels serveis mèdics. Per tant, l’extrem malagueny que va arribar al Reial Madrid el gener procedent del Manchester City, haurà de continuar esperant per estrenar-se aquest curs després d’haver participat la passada campanya en 11 trobades amb el quadre blanc.

Brahim torna a la ‘infermeria’ madridista, on també hi haMarco Asensio, el francès Ferland Mendy, el belga Eden Hazard i el brasiler Rodrygo, que van continuar amb els processos de recuperació, tot i que el lateral esquerrà francès va tornar a completar part de l’entrenament d’aquest dimarts amb el grup. 

Temes:

Reial Madrid