El problema

Pogba rep insults racistes pel penal fallat dilluns

Es tracta del tercer jugador que rep expressions ofensives en els últims dies

pogba

pogba / PAUL ELLIS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El futbolista del Manchester United Paul Pogba ha sigut objecte d’insults racistes a les xarxes socials després de fallar un penal contra el Wolverhampton Wanderers. El francès va fallar aquest dilluns un penalti en la segona part amb 1-1 al marcador, la qual cosa li va acabar costant la victòria al quadre de Ole Gunnar Solskjaer.

Notícies relacionades

Alguns dels tuits insultant Pogba  van ser esborrats i els comptes que els van escriure van ser suspesos. És el tercer jugador en els últims dies que ha sigut objecte d’expressions ofensives.

Els precedents

Tammy Abraham, davanter del Chelsea, va fallar el penal definitiu en la tanda de la Supercopa d’Europa davant del Liverpool i va ser insultat a través de les xarxes socials. El seu entrenador, Frank Lampard, va condemnar els atacs i va dir que les companyies propietàries d’aquestes xarxes socials haurien de fer alguna cosa per evitar que els jugadors pateixin aquestes accions. Una cosa semblant li va passar a Yakou Meite, atacant del Reading, després de fallar una pena màxima aquest cap de setmana.