EUROPEU D'HOQUEI HERBA

Espanya arriba a les semifinals de l'Europeu i lluitarà per les medalles

Pau Quemada i Diego Arana anoten els gols de l'equip espanyol en l'empat davant Anglaterra (2-2)

hock

hock / Virginia Mayo (AP)

1

La selecció espanyola masculina d’hoquei ha accedit aquest dimarts a les semifinals del Campionat d’Europa, que s’està disputant a Anvers (Bèlgica), a l’empatar (2-2) en el tancament de la fase de grups davant el combinat d’Anglaterra.

Després d’haver firmat una derrota (per 0-5, contra Bèlgica) i una victòria (per 5-1, contra Gal·les) en els seus dos primers compromisos del grup A, el conjunt espanyol necessitava un empat o un triomf per passar a la primera ronda eliminatòria, ja que el seu rival sumava un sol punt de 6 possibles.

La classificació va perillar amb el primer gol anglès, obra de Sam Ward en el minut 21, però Pau Quemada va aparèixer en el tercer període per tornar a equilibrar el duel.

Tot i que l’1-1 ja classificava la selecció espanyola per a les semifinals, els pupils de Fred Soyez no es van conformar amb aquest resultat.

En el minut 43, Diego Arana va reblar en el segon una passada de Joan Tarrés després d’una gran acció individual.

Al veure’s en desavantatge, el quadro anglès no va abaixar els braços. Ashley Jackson, en el minut 52, va rubricar el definitiu 2-2.

Aquest marcador va conduir la selecció espanyola masculina a les semifinals de l’Europeu que es jugaran dijous contra el primer del grup B i va eliminar l’equip anglès del certamen.