Anar al contingut

incident a Brussel·les

Un carterista prova de robar el mòbil a un campió de boxa tailandesa i acaba a l'hospital

L'incident va passar a Bèlgica entre el lladre i Youssef Boughanem, amb sis títols mundials

Un carterista prova de robar el mòbil a un campió de boxa tailandesa i acaba a l'hospital

Sens dubte, hauria d’haver triat millor la seva víctima. Un carterista va acabar a l’hospital després d’intentar robar el telèfon mòbil d’un anònim, el diumenge 11 d’agost a Brussel·les. La presumpta víctima no era cap altra que Youssef Boughanem, sis vegades campió mundial de boxa tailandesa, també anomenat 'Terminator', segons una informació del diari 'La Dernière Heure' recollida per France 3.

El boxejador estava menjant patates fregides a Ixelles, a prop de Brussel·les. Mentre esperava un amic, va notar que un carterista li estava a punt de robar el telèfon mòbil. Va començar donant-li "dues bufetades" per allunyar-lo, però òbviament no entenia amb qui estava tractant i el lladre va intentar robar el telèfon per segona vegada.

Va ser llavors quan el campió mundial de boxa tailandesa, amb 240 baralles i 205 victòries, el va tirar a terra i li va causar una fractura de crani. El boxejador, al veure que el lladre es va ficar la mà a la butxaca, segons el seu testimoni, va pensar que "estava traient una navalla". Youssef Boughanem, de 29 anys, de nacionalitat belga, ha sigut acusat d’agressió a l’haver-se excedit amb el lladre.