FUTBOLISTES DE L'ARSENAL

Özil i Kolasinac surten il·lesos de l'atac d'uns lladres armats amb ganivets

Un vídeo mostra com el defensa bosnià s'enfronta als assaltants

aguasch35967411 arsenal s german midfielder mesut ozil celebrates scoring hi161020004628

aguasch35967411 arsenal s german midfielder mesut ozil celebrates scoring hi161020004628 / BEN STANSALL

1
Es llegeix en minuts
Agencias / Londres

Els futbolistes de l’Arsenal Mesut Özil i Sead Kolasinac s’han escapat il·lesos d’un intent de robatori del cotxe del jugador alemany per uns lladres armats amb ganivets. Els fets van succeir a Platts Lane, al nord de Londres, cap a les 17 hores d’aquest dijous. L’exjugador del Madrid conduïa un Mercedes negre, en el qual, segons diversos mitjans, també hi havia la seva dona, quan va ser assaltat per uns individus amb moto amb casc i que semblava que portaven ganivets. 

En un vídeo que corre per les xarxes socials es pot veure com l’acompanyant d’Özil, el defensa bosnià Kolasinac, baixa del vehicle i s’enfronta als lladres. Instants després, els dos futbolistes es van protegir en un restaurant proper, on van denunciar els fets a la policia.

Notícies relacionades

"Özil semblava absolutament terroritzat, com li passaria a qualsevol persona després de ser perseguit per homes amb ganivets", ha dit una testimoni al 'Daily Mail'. Yasmin Tahsiner, copropietària del restaurant, ha declarat a Sky News que els dos futbolistes eren clients habituals i que havien sigut perseguits "durant 10 o 15 minuts" abans de refugiar-se allà.

L’Arsenal ha comunicat que els dos jugadors estan bé i que l’incident està sent tractat com un "assumpte privat". Ara per ara, no hi ha detinguts.

Temes:

Londres