NOU MESOS DE BAIXA

Asensio es trenca el lligament encreuat i el menisc

El davanter es va lesionar greument en l'amistós contra l'Arsenal i pràcticament diu adeu a la temporada

asensio

asensio

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García

"Fa mala pinta, fa dolenta pinta... Estem tocats, estem tocats". A Zinedine Zidane, el tècnic del Madrid, se’l veia terriblement preocupat per la greu lesió que va patirMarco Asensio. El davanter estava jugant molt bé. No havien passat ni 20 minuts de la segona meitat del duel amb l’Arsenal que va guanyar l’equip blanc en la tanda de penals. I en una jugada d’atac, Marco Asensio es va lesionar.

Immediatament, es va veure que era una cosa seriosa el que havia patit al genoll esquerre. Va recolzar la cama malament i va acabar en un hospital de Maryland. Es temia el pitjor. El centrecampista pateix una ruptura del lligament encreuat anterior i del menisc extern del genoll esquerre, segons el comunicat del club blanc. Asensio serà operat "en els pròxims dies" i pràcticament diu adeu a la temporada. 

El jugador, mentre era atès pels metges madridistes, anava colpejant la gespa amb les mans, assumint que s’havia trencat. Després, ja una vegada a la llitera amb què va abandonar el terreny de joc, Marco Asensio va començar a plorar tapant-se la cara assumint que afrontava un problema greu. Fins i tot més, com van determinar després les proves, del que podia creure.

Condiciona el futur de Ceballos

El Madrid havia marcat el 2-2 a l’Arsenal abans de participar en la jugada del 2-1 que va firmar Bale i havia estavellat fins i tot una pilota al pal esquerre de la porteria de l’Arsenal. 

Notícies relacionades

La greu lesió de Marco Asensio condiciona, a més, el futur de Dani Ceballos, l’estrella andalusa que va guiar Espanya al títol de campiona d’Europa sub-21. L’exjugador del Betis ho tenia tot gairebé tancat amb l’Arsenal per jugar a Londres la temporada que ve en qualitat de cedit, sense cap opció de recompra. Però ara, a l’espera del que passi amb Marco Asensio, el Madrid no vol segellar aquesta cessió.

"Són males notícies per a ells i també per a nosaltres" (Emery, tècnic de l’Arsenal)

"Són males notícies per a ells i també per a nosaltres", ha reconegut Unai Emery, el tècnic de l’Arsenal, després de saber la gravetat de la lesió de Marco Asensio.