TENSIÓ PEL FRANCÈS

L'Atlètic carrega contra el Barça i obliga Griezmann a incorporar-se a l'equip

El club madrileny emet un comunicat contra el club blaugrana i el jugador després de les declaracions de Bartomeu sobre una primera reunió per portar el francès a Barcelona

zentauroepp48590528 france s forward antoine griezmann reacts during the uefa eu190705195346

zentauroepp48590528 france s forward antoine griezmann reacts during the uefa eu190705195346 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs

El cas Griezmann augmenta la tensió entre l’Atlètic de Madrid i el F.C. Barcelona. Després de les declaracions de Josep Maria Bartomeu sobre la possible incorporació del jugador francès a les files del Barça, l’equip madrileny ha carregat contra el president culer i ha obligat Antoine Griezmann a presentar-se aquest diumenge per iniciar la pretemporada

Durant la roda de premsa d’aquest divendres per la dimissió del seu vicepresident esportiu, Bartomeu, ha revelat la primera reunió entre els dos equips: es va produir a Madrid una trobada entre Óscar Grau, el CEO del Barcelona, i Miguel Ángel Gil Marín, el conseller delegat del Atlètic de Madrid. “Li vam dir si és possible negociar per Griezmann”, ha comentat Bartomeu, per obrir així la possibilitat de fraccionar en terminis la clàusula de 120 milions d’euros. “És el primer contacte amb l’Atlètic de Madrid per parlar d’aquest tema”.

Notícies relacionades

L’equip madrileny no ha tardat a respondre amb un comunicat. El club ha reconegut que aquesta trobada es va produir, on el “senyor Grau va manifestar la seva intenció de, un cop modificada la clàusula de rescissió del contracte d’Antoine Griezmann i haver passat de 200 a 120 milions d’euros, demanar un ajornament del pagament del referit import de la clàusula vigent a partir de l’1 de juliol”, a la qual cosa l’Atlètic va donar una resposta negativa”. El motiu és que consideren que “tant el Futbol Club Barcelona com el jugador han faltat al respecte a l’Atlètic de Madrid i a tots els seus aficionats” per haver negociat el seu futur contracte amb el Barcelona durant un mes abans d’anunciar als matalassers la seva intenció d’anar-se’n. 

Com a càstig, l’equip madrileny ha requerit a Griezmann que, “en compliment de les seves obligacions contractuals amb el nostre club”, es presenti diumenge que ve per començar la pretemporada amb la resta de companys.