Anar al contingut

SEGONS VA ANUNCIAR LA CADENA SER

Griezmann va firmar al març amb el Barça

El davanter va començar a negociar el mes de novembre passat i va acabar arribant a un acord abans de l'eliminatòria amb el Juventus

Griezmann va firmar al març amb el Barça

Frederic Stevens

Antoine Griezmann va firmar el mes de març passat amb el Barcelona, segons ha informat Manu Carreño, el director del programa 'El larguero' de la cadena SER. El davanter de l’Atlètic, que és a França preparant els partits de la selecció, ja va començar a negociar amb el club blaugrana el novembre passat, tot just cinc mesos després que anunciés la seva decisió de quedar-se al Metropolitano. Una negociació que, segons les normes de la FIFA, seria il·legal perquè tenia contracte amb el club blanc-i-vermell.

La SER ha revelatge que hi ha proves documentals que demostren aquesta notícia, i ha avançat, alhora, que "aviat veuran la llum". El Barça va voler fitxar el davanter francès la temporada passada, però en l’últim moment va canviar d’opinió i es va quedar a l’Atlètic. Llavors, la seva clàusula de rescissió era de 100 milions d’euros. El jugador va tancar l’acord, segons aquesta informació, abans fins i tot que s’acabés l’eliminatòria dels vuitens de final de la Champions contra el Juventus, en la qual l’equip de Simeone va quedar eliminat.

Clàusula de 120 milions d’euros

Ara, en canvi, la clàusula és de 200 milions, però a partir del pròxim 1 de juliol baixa a 120. De manera inesperada, tenint en compte que encara quedava una jornada de Lliga i que l’obertura del mercat de fitxatges quedava llunyana, el 15 de maigGriezmann va comunicar a l’Atlètic que se n’anava. Els ho va dir als dirigents, al mateix Simeone, el seu entrenador, i després va fer un vídeo públic per confirmar la seva marxa.