cas obert

La policia demana 30 dies més per resoldre si Neymar va violar Trindade

zentauroepp48520668 neymar190613185941

zentauroepp48520668 neymar190613185941 / LUCAS LANDAU

2
Es llegeix en minuts
Efe

La policia de São Paulo, que aquest dilluns passat havia d’entregar els resultats de la investigació per una suposada violació de Neymar a una model, va demanar més temps per entregar l’informe, segons un article publicat per la cadena O Globo.

D’acord amb la informació, les autoritats paulistes esperen unes imatges de vídeo de l’hotel on el futbolista brasiler es va trobar amb la dona, i per això van sol·licitar 30 dies més per a l’entrega de l’informe.

Les imatges ajudarien els investigadors a aclarir alguns punts en els quals divergeixen els testimonis de Neymar i el de la model Najila Trindade Mendes de Souza, com el grau d’embriaguesa en el qual va arribar a l’hotel el futbolista per a la trobada.

Les imatges dels vídeos de les càmeres de seguretat de l’hotel del centre de París en què la model brasilera assegura que va ser violada per Neymar van ser confiscades per la policia francesa, que les va posar a disposició de les autoritats brasileres, segons va informar el mes passat el diari "L’Équipe".

El jugador de 27 anys, que s’ha perdut la Copa Amèrica per una lesió, va ser acusat de violació per la model de 26 anys, que va posar la denúncia al Brasil una setmana després de la trobada que va mantenir amb el futbolista a la capital francesa.

Sense preservatiu

La brasilera assegura que va viatjar a París per mantenir relacions sexuals amb el davanter el 15 de maig passat, però que, estant en un hotel, va canviar d’opinió a l’últim moment quan Neymar li va dir que no tenia preservatius, i que llavors va ser quan la va violar.

El passat 13 de juny, després de rendir testimoni davant de les autoritats –el contingut de la declaració ha quedat en secret– Neymar es va mostrar confiat a ser declarat innocent. "Estic tranquil. Agraeixo tots els missatges que he rebut fins ara. La veritat apareix tard o d’hora", va assenyalar llavors el davanter.

Notícies relacionades

Des de la seva arribada al Brasil, Neymar també va rendir testimoni davant la justícia a Rio de Janeiro per un suposat delicte cibernètic que podria haver comès al publicar a les seves xarxes socials la conversa que va mantenir amb la model i en la qual apareixen fotos íntimes d’ella.

Amb el missatge publicat a Instagram, el davanter va voler demostrar que la dona va mantenir un tracte normal amb ell després de la trobada sexual que, segons el futbolista, va ser consentida.