MUNDIAL 2019

La selecció femenina de futbol, aclamada en la seva tornada a Espanya

Un centenar d'aficionats van rebre l'equip de Vilda, eliminat a vuitens pels EUA

La selecció femenina de futbol, aclamada en la seva tornada a Espanya

FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts

Un centenar d’aficionats van rebre amb aplaudiments la selecció espanyola femenina de futbol, a la seva arribada aquest dilluns a Madrid, després de caure davant dels Estats Units en els vuitens de final del Mundial de França.

El gruix de l’expedició, al capdavant de la qual hi havia el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, va arribar a l’aeroport Adolfo Suárez, mentre altres integrants es van desplaçar des de terres franceses a Barcelona i les Balears.

"Punt d’inflexió"

Notícies relacionades

En la seva aparició a la sala principal de l’aeroport, després de la pertinent recollida d’equipatges, les internacionals espanyoles es van veure sorpreses pel centenar d’aficionats que les esperaven i que no van dubtar a aplaudir-les i "agrair-los" el bon paper a la cita mundialista.

Els aficionats, que portaven banderes, pancartes i globus d’heli, van aclamar la comitiva, cosa que va aixecar l’alegria en el grup i que algunes jugadores es fessin fotos amb els presents. "És un punt d’inflexió per al futbol femení espanyol. Ara vindran coses molt millors", va valorar Jenni Hermoso.