confiança holandesa

Ten Hag renova amb l'Ajax fins al 2022

"Hem fet un any fantàstic i ara volem anar més enllà", afirma el tècnic després d'estendre el seu contracte

AMS416. AMSTERDAM (HOLANDA), 08/05/2019.- El entrenador de Tottenham Hotspur Mauricio Pochettino (d) y su colega del Ajax Erik ten Hag (c) observan este miércoles en un partido de la semifinal de la Liga de Campeones entre Ajax Amsterdam y Tottenham Hotspur en Amsterdam (Holanda). EFE/KOEN VAN WEEL

AMS416. AMSTERDAM (HOLANDA), 08/05/2019.- El entrenador de Tottenham Hotspur Mauricio Pochettino (d) y su colega del Ajax Erik ten Hag (c) observan este miércoles en un partido de la semifinal de la Liga de Campeones entre Ajax Amsterdam y Tottenham Hotspur en Amsterdam (Holanda). EFE/KOEN VAN WEEL / KOEN VAN WEEL (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador de l’Ajax, Erik ten Hag, ha arribat a un acord amb l’equip holandès per estendre el seu contracte dos anys més, fins al 30 juny del 2022, va dir aquest dijous el club en un comunicat. "Estic molt content. Hem fet un any fantàstic i ara volem anar més enllà", va assegurar el tècnic, que va reconèixer que seria "un treball increïble repetir" la temporada d’aquest any, en la qual l’Ajax va guanyar l’Eredivisie, la Copa d’Holanda i va arribar a les semifinals de la Lliga de Campions.

Notícies relacionades

"La col·laboració a tots els nivells del club és molt agradable", va explicar l’entrenador, que també va tenir paraules d’estima per a "la interacció amb els aficionats". El director tècnic de l’equip, Marc Overmars, va afegir que "és bo per a l’Ajax que després d’una temporada tan exitosa l’entrenador segueixi actiu amb nosaltres els pròxims anys".

Overmars va reconèixer que repetir aquests bons resultats "no serà fàcil perquè alguns jugadors clau se n’aniran, però esperem tirar endavant. Erik ha de tornar a fer un equip i té la nostra confiança". Ten Hag, de 49 anys, va arribar a l’Ajax el gener de 2018 en substitució de Marcel Keizer i va recompondre un equip que portava sense guanyar el campionat nacional des de la temporada 2013-2014.